Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.890
- 4.332
- 1.198
Hic sorma gordum bendeBabel'in yaşına laf ediliyor Adebayor isteniyor.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic sorma gordum bendeBabel'in yaşına laf ediliyor Adebayor isteniyor.![]()
Sağlam bir orta sahayla işler baya değişirdi ahbap.
Bir de forvet Diagne idi tabii bunlar ufak farklar değil.
Zaten çok fazla adam değiştirmemiz mümkün değil ekonomik olarak. Yedek kulübesini güçlendirir as kadroya da maksimum 3 adam yazarız gibi geliyor. Bir de alt yapıdan eleman monte emek lazım tabii.
Düsseldorf ampomahyı almiş, biz hala uykudayız her zamanki gibi
mitrouglu'na şans tanındı. şöyle bir doğru düzgün 90 dakika oyununu izledik de yetersiz sıfatını mı yapıştırdık.
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Küçüğüne mi büyüğüne mi?Adebayor zu şikeciler
icerdeki macta sanssizdik hakem g.tunden penalti uydurdu, sonra bi anlik soparliktan 2. golu yedik fln. ztn icerdeki mac oyle olunca disarda da sansimiz azalmisti yine de kotu oynamamistik disarda. ama herifler bi kac mevkide bizden cok daha iyi orasi oyle.
Transfermarktda, 4 milyon teklif etmisler ve takim kabul etmis yaziyor. Oyuncuyun cevapini bekliyorlarmis. Oyuncuy cin ve misirdan takimlar istemis ve ona 3 senelik, toplam 5 milyon maasli sözlesme önermisler. Ampohmah o teklifleri kabul etmemis
Bildigimiz falcaodan mi bahsediyosun gsdash?Bu Guga ve Falcao gibi isimleri transfer ederiz inşallah, hem genç hem maliyeti düşük isimler geldiği zaman zarar etmemiz imkansız gibi
Hani tek gözü görmeyen Carole'ü bile Sevilla'ya kiraladık Fransa ligine sattık filan ama 33 yaşına gelmiş adam elinde kalıyor
Babel'in yaşına laf ediliyor Adebayor isteniyor.![]()
Evet kadromuz çok kötü.... Gelin hep beraber fenerli olalım.
Ben bu korkuyu anlamış değilim. Adamlar bu halde iken önümüzdeki sene şampiyonluğun en büyük adayı olacağız diyorlarken, şampiyon olmuş takımın taraftarı bu kadro ile şampiyonluk hayal demekten başka birşey bilmiyor.
Şu futbol ortamında gelen giden hiçbir oyuncu olmasın yine Fatih Terim ile şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray dır.
Takviyeye ihtiyaç var mı? Her daim ve olacaktır da. Ama şu korkunun sebebini hala anlamış değilim.
Yok reis yavBildigimiz falcaodan mi bahsediyosun gsdash?
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Soru:
birçok avrupa takımıyla bizim takımlar arasındaki tempo farkının sebebi
a) fiziksel olarak bitik adamları biz alıyoruz
b) oyuncular bitik değil ama fiziksel olarak iyi çalıştıramıyor ve geliştiremiyoruz
c) her ikisi
d) diğer
Ben de diyorum bi yanlışlık var bu isteYok reis yav![]()
Claudio Falcão - Oyuncu profili 18/19
Şu genç arkadaşın ismi bizimle anılıyordu bunu kast ettim
tipi on liberi icin uygun fernando ne yapiyosa bu da yapar gelsin fernando gitsin