Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pikaçu daha ponçik, iboyu napçan olm?bende senden hiç hoşlanmıyorum.ibo fotosuna bu alınganlıkta nedir.neyse.pikachu paylaşırım bende
İki sezon daha varmış maddelere uyarsak.Öyle düşünme ama bu Marcao, Luyindama, Belhanda, bu sene alacağımız iyi scout transferleri ile artık para kazanılır duruma geliriz.
Bir de ne zaman bitiyor FFP?
Belhanda giderse öyle biri alınır zaten. Gitmezse de, Fernando cortlamazsa sorun yaşamayız. Tabii onun ihtimal dahilindeki kötü performansı, işleri tersine çevirir.
Hayir kendisi konusuyor ya eliyle ondan dedim, elini disari tutmamis yani
Bir de cumlede sanki baska bir reisten bahsediliyormus gibi yazmissin. Saka girisimiydi postum
Basket maci feci gerdi. Civ 6 actim surekli restart yapiyorum Almanya ile dunyayi dize getirecegim UG icinkeyfler nasil
iki uğraşam dedim küçük admin ile ama basaramadım sanırımPikaçu daha ponçik, iboyu napçan olm?
İki sezon daha varmış maddelere uyarsak.
mi ayrı kardeşm soru ekidir.Baneganin transferi Diagneye bagli demek icin gazeteci olmaya gerek varmi?
Hoca NHL fani herhalde NY Rangers kapusonu giymis
Levent Uygun reis varDuyumcular ortada yok bugün. Herhalde bu akşam da bilgi alamadılar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ÖnündeyimBanega duyumunun arkasında mısın hala üstat?
i nereye kayboldu onu söyle sen önce?mi ayrı kardeşm soru ekidir.