Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önceki seneler bu kadar sıkıcı değildi.düşen isimler hep aynı.şu westhamdan söylenen grady ndinganaya bakalım bari

Halil Özer ve Evren Turhan: Abdürrahim Albayrak ile görüştük ve Chicarito gündemde yok dedi.

askere gittim ama hic duymadım

Reis atış yapmadınız mı?

Atış yaparken G3'ü iyi kavrayamayıp omuzdan sektirince göz altında veya gözde ciddi yaralanmalar oluşturur.

Buna "ahmak yarası" diyorlar. Askeriyede her bölgede kullanılıyor diye biliyordum onda öyle dedim.

Evren Turhan: Mariano'yu A. Mineiro istiyor.

Guga'nın takımı değil mi bu?

Lig neyse de CL'de çok zorlanırız. Belhanda'nında kalacağını zannediyorum. Çünkü gidersem Avrupa'ya giderim demiş. Araplara gitmem demiş. Avrupa'dan da bizi tatmin eden teklif gelmez. Ayrıca ugur Karakullukçu'nun dediği bu üçlü yüksek tempo oyuncuları da değil. Fernando'nun yerine zımba gibi adam lazım. Bu sene toplasan 12-13 maç iyi oynamıştır. Fernandoya güvenebilirmiyiz ?
Fernando'yu yollamak kolay değil. Ülkesindeki hiçbir takım bizden aldığı paranın yarısını bile veremez.

Chicharito bu tanıma uyar mı üstad?

Küçük bezelye bu tanıma kesinlikle uyuyor. Meksika'daki parladığı sezon dışında en verimli sezonunu Leverkusen'de geçirmiştir. United ve Real Madrid'de zaman zaman yedek kalmasına rağmen verimli işler yapmıştır. Bu takımlarda tutunabilmek elbette çok zor. Türkiye için konuşacak olursak kariyeri yeterli bir oyuncudur. Geldiğinde fazlasıyla gol atacaktır. İngiltere, İspanya ve Almanya'da yeterli gol sayılarına ulaşan oyuncu Türkiye'de fazlasıyla atacaktır.

Uyalım uyalım.

Ama ismi çıkanlara bakarsak kağıt üstünde büyük ama uzun vadede BJK'nin hatasına bizi düşürecek bir kadro kurarız.

Umarım bizimkilerin başka planları vardır.
Günlük başarıyı düşünüyoruz bu dönemde daha çok sanki.

Marcao gibi bir iki Scout ve alt yapı iyileştirmesi var bide işte.

Bu süreçte , yani 2 senede, 1-2 şampiyonluk gelirse iyi de bütçemiz olur yeni yapılandırma ilgili transfer operasyonu adına.

Riva ve Floryadan proje miktarları gelmiş olacaktır.
Stadın isim hakkı kiralanmış olacak vesaire.

Mali tablomuz baya iyi duruma gelecek ki 4-5 senelik proje takımı kurmak fırsatını yakalamış oluruz. Tabi bu işte birazda şans gerekir tercübe ve becerenin yanında.

Başkaları gibi 100 milyon veya üzeri bütçemiz olmayacak sonuçta yinede. Tahminim...20-30 + belki o dönemde satış olursa 10-30 daha ekleye biliriz üzerine.

( Marcao yu satma ihtimalimiz olabilir... belkide lyundamayı)

Reis atış yapmadınız mı?

Atış yaparken G3'ü iyi kavrayamayıp omuzdan sektirince göz altında veya gözde ciddi yaralanmalar oluşturur.

Buna "ahmak yarası" diyorlar. Askeriyede her bölgede kullanılıyor diye biliyordum onda öyle dedim.
yaptık ama ben hic duymadım
gerci bizde g3 yoktu kalasnikof vardı, onlar çok geri tepmiyor

Al sat cezamiz varken
Diagne yi bile satamama ihtimalimiz varken
Baska para edecek oyuncumuz yokken

Babel transferi en önemli transferlerimizden olacagi kuvvetle muhtemel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt