Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.874
- 2.376
- 403
Super Lige gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevmem şahsen boş 1 spor kanımca
Ben varım ya...Duyumcular ortada yok bugün. Herhalde bu akşam da bilgi alamadılar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duyumcular ortada yok bugün. Herhalde bu akşam da bilgi alamadılar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
askere gittim ama hic duymadım
önceki seneler bu kadar sıkıcı değildi.düşen isimler hep aynı.şu westhamdan söylenen grady ndinganaya bakalım bari
aile yatak odana bak orda yatıodur renktaşi nereye kayboldu onu söyle sen önce?
Fernando'yu yollamak kolay değil. Ülkesindeki hiçbir takım bizden aldığı paranın yarısını bile veremez.Lig neyse de CL'de çok zorlanırız. Belhanda'nında kalacağını zannediyorum. Çünkü gidersem Avrupa'ya giderim demiş. Araplara gitmem demiş. Avrupa'dan da bizi tatmin eden teklif gelmez. Ayrıca ugur Karakullukçu'nun dediği bu üçlü yüksek tempo oyuncuları da değil. Fernando'nun yerine zımba gibi adam lazım. Bu sene toplasan 12-13 maç iyi oynamıştır. Fernandoya güvenebilirmiyiz ?
Senin ben türkçene turp sıkayım anonim çocuğuaile yatak odana bak orda yatıodur renktaş
Chicharito bu tanıma uyar mı üstad?
Super Lige gelsin.
olueSenin ben türkçene turp sıkayım
Günlük başarıyı düşünüyoruz bu dönemde daha çok sanki.Uyalım uyalım.
Ama ismi çıkanlara bakarsak kağıt üstünde büyük ama uzun vadede BJK'nin hatasına bizi düşürecek bir kadro kurarız.
Umarım bizimkilerin başka planları vardır.
yaptık ama ben hic duymadımReis atış yapmadınız mı?
Atış yaparken G3'ü iyi kavrayamayıp omuzdan sektirince göz altında veya gözde ciddi yaralanmalar oluşturur.
Buna "ahmak yarası" diyorlar. Askeriyede her bölgede kullanılıyor diye biliyordum onda öyle dedim.