Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
Beyler ne kullanıyorsunuz bizimle de paylaşın olmuyor böyle yetişemiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler ne kullanıyorsunuz bizimle de paylaşın olmuyor böyle yetişemiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 49199Ekli dosyayı görüntüle 49200şuan duyumcu bekleyen forumdaki renktaşlarin hali bu (temsili) kopuklü i
Olan mod arkadaşlar)) şaka filan ama bu fotoyu gördükçe gülesim geliyor
iletisim kurmada sorun yasıyorsun
skyrim gibi buralar zaten reis gelSkyrimin neresinden yeğenim
Eğer gerçekten bir kadın olduğuna inanarak yazdıysan özür dilerim senden.Ama asağılamak için yaptıysan yazıkBütün samimiyetim ile soruyorum gözlerinin icine bakarak. Ayten hanimin bir beyefendi oldugundan eminmisin ? Dün yasanan tartismada, bir bayan oldugu izlmenini cikarmis, hatta bastan kendisine ihtiyatli bir sekilde Ayten hanim/bey diye seslenmistim.
Bu arada tartışmaları okumak istemiyorum özgür ayten bey ile uçakcı levent abimizin yeni duyumlarını iletebilecek var mı? Gece rüyamda kadro kurayım.Kazanacağız kazanacağız kazanacağız
Her şey çok güzel olacak.
Okumaz bu.iletisim kurmada sorun yasıyorsun
Hala dalga geçiyor ya, Ahmet Çakar beyden ne beklenir ki çok dalgatör bir beyefendi.Eğer gerçekten bir kadın olduğuna inanarak yazdıysan özür dilerim senden.Ama asağılamak için yaptıysan yazık
Sen de bu arızalı arkadaşın fedaisisin..dünde organize tahrik olayının mensubu idin..amacınız ne söyleyin bilelim..neyi ortaya çıkardınız amaç neydi..forumu aydınlatın bir
üstada bildirelim @Benhun Kılıç@Sarper Yıldırım duyum var mi agabey?
Eğer gerçekten bir kadın olduğuna inanarak yazdıysan özür dilerim senden.Ama asağılamak için yaptıysan yazık
ne dedi tam olarakAnaya küfür 5 gün mü ? Ben asıl bunu sorarım bir de ceza aldı diye ortalığı karıştıranlar var
Biz etsek 1 aydı o 5 gün
Gerçekten yazık sanaKadinlar güldür, cicektir, asla bir asaglanma araci olarak kullanilmasina tahamülüm yoktur. Bir bayan oldugunu düsündügüm icin zaten, sarf ettigi bazi ifadelerin, beni nasil derinden etkiledigini ifade etmistim. Anaya küfür etmeyi, bir bayana yakistiramadim, hadi biz öküzler stadlarda yapiyoruz.
ne dedi tam olarak