Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanacağız kazanacağız kazanacağız
Her şey çok güzel olacak.

Bütün samimiyetim ile soruyorum gözlerinin icine bakarak. Ayten hanimin bir beyefendi oldugundan eminmisin ? Dün yasanan tartismada, bir bayan oldugu izlmenini cikarmis, hatta bastan kendisine ihtiyatli bir sekilde Ayten hanim/bey diye seslenmistim.
Eğer gerçekten bir kadın olduğuna inanarak yazdıysan özür dilerim senden.Ama asağılamak için yaptıysan yazık

Eğer gerçekten bir kadın olduğuna inanarak yazdıysan özür dilerim senden.Ama asağılamak için yaptıysan yazık

Kadinlar güldür, cicektir, asla bir asaglanma araci olarak kullanilmasina tahamülüm yoktur. Bir bayan oldugunu düsündügüm icin zaten, sarf ettigi bazi ifadelerin, beni nasil derinden etkiledigini ifade etmistim. Anaya küfür etmeyi, bir bayana yakistiramadim, hadi biz öküzler stadlarda yapiyoruz.

Benden önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama şöyle tweet atılmış. Marcao ile takım arkadaşı olması işin ilginç tarafı.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadinlar güldür, cicektir, asla bir asaglanma araci olarak kullanilmasina tahamülüm yoktur. Bir bayan oldugunu düsündügüm icin zaten, sarf ettigi bazi ifadelerin, beni nasil derinden etkiledigini ifade etmistim. Anaya küfür etmeyi, bir bayana yakistiramadim, hadi biz öküzler stadlarda yapiyoruz.
Gerçekten yazık sana

PSG, Neymar'ın fiyatını belirledi; 300M € (Le Parisien)

@Abdurrahim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt