- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
anladık tamam ramiz karaeskisinTadım yok knk.
Yarın sabah yaparım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anladık tamam ramiz karaeskisinTadım yok knk.
Yarın sabah yaparım.
olabilir dusuneyimSergen Ermenistan’da pop piyasası ölü oraya açıl isimler efsane kardeşim yok satarsın.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne alaka?. Altyapı oyuncularımızdan her birinin 40-50 milyon Euro potansiyeline sahip olduğu gerçekliğiabi istifa mı diyoruz,yeni yönetimde hayri cundu aday gösterelim
Neden hayricund iyi olmaz miydiNe alaka?. Altyapı oyuncularımızdan her birinin 40-50 milyon Euro potansiyeline sahip olduğu gerçekliğiD) dışındaki konulara girmemeni öneririm, dostane...
düşünme boş yapma git genç çock videosu izle ya da uyu lütfen hadi eywolabilir dusuneyim
Sen cezalı değilmiydin panpadüşünme boş yapma git genç çock videosu izle ya da uyu lütfen hadi eyw
yapabilir kardeşm neden olmasnchicharito tek forvet olsa iş yapabilir mi bizde?
Oyuncu bu nedir yorumlarınız
rütbelilerin cezalı olmadığını bilmen gerekirdi kardeşm kaç yıldırSen cezalı değilmiydin panpa
Normal... bir haftaya kadar süre bilir.Diş Çektirdim 3 gündür ağrıyor normal mi ?
Yapma ya gel beraber nietzche okuyalım abican ,ordan da sibel candan kanasın şarkısını dinlerizrütbelilerin cezalı olmadığını bilmen gerekirdi kardeşm kaç yıldır
yaşı genç birini alsak çok daha iyi olur hocam bence. Ligin de piyasasi artmisken genç 2 tane bek tutturabilsek sağa ve sola mükemmel olur. Nagatomo'ya 5m teklif gelmiş ancak nagatomo hiç düşünmemiş bile transfer görüşmesini. 3-5e yollasak aslinda mariano ile ikisini mükemmel olurben begenmedim bunu alıcagıma marianoyu satıp bedava douglası alırdım bunun yerine
raporlandın kardeşm hadi bakalım.Yapma ya gel beraber nietzche okuyalım abican ,ordan da sibel candan kanasın şarkısını dinleriz
Nobetten beklentin nedir?Forum garip bir hal almaya başladı. Daha önce ''Adamına göre muamele'' nin bu denli bokunun çıktığı, moderasyonun bilerek pasif kaldığı bir dönem hatırlamıyorum. Aptalca yapılan sözümona espriler cabası...Gidişat iyi değil @Keramettin TANRIVERDİ
Yapma ya gel beraber nietzche okuyalım abican ,ordan da sibel candan kanasın şarkısını dinleriz
Bana sormuyorlar, daha önce oldu da zaten. Performansını beğenmiştim; ne dememi bekliyorsun, anlamadım?...Neden hayricund iyi olmaz miydi
kimi alalım kardeşm mesela aklında kimler varyaşı genç birini alsak çok daha iyi olur hocam bence. Ligin de piyasasi artmisken genç 2 tane bek tutturabilsek sağa ve sola mükemmel olur. Nagatomo'ya 5m teklif gelmiş ancak nagatomo hiç düşünmemiş bile transfer görüşmesini. 3-5e yollasak aslinda mariano ile ikisini mükemmel olur
Oy maşallah iyki döndünraporlandın kardeşm hadi bakalım.