- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
hübele bübele kebele git burdan kankaserge
zeren
boşlama
hoppala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hübele bübele kebele git burdan kankaserge
zeren
boşlama
hoppala
tamam lan üzülme biraz süleyman luş özelliklerinden bahsetsene bize renktaşhübele bübele kebele git burdan kanka
beraber sayacagız rtas
sence gercekten yok mu böyle bişey,Allah akıl fikir versin de boş vermeisn ne diyimForum ortamında kim neden ego kassın ki? Allah akıl fikir versin.
ilgilenmiyorumtamam lan üzülme biraz süleyman luş özelliklerinden bahsetsene bize renktaş
veye
çekdar orhan kamp yerse nereye gelir
hadi
iyi bir anlamın kalmadı raporluyorumilgilenmiyorum
Varda onlar da tek tük yani. Her kalabalık ortamda yırtık dondan çıkanlar olabiliyor. Pek sağlıklı bulmamaktayımsence gercekten yok mu böyle bişey,Allah akıl fikir versin de boş vermeisn ne diyim
Buda madalyonun diğer yönü tabiki.burda kimse kimseyi tanmıyo.bu güzel bi gizem kattıgı gibi hakkında en ufak bilgimiz olmayan insanlar hakkında ahkam kesince tatsız oluyor
Yaklasik 6 ay sonra
![]()
valla delilik sıralamamVarda onlar da tek tük yani. Her kalabalık ortamda yırtık dondan çıkanlar olabiliyor. Pek sağlıklı bulmamaktayım
yo kardeşm benm hala görüştügüm üyeler var aynı zamanda forum sosyal etkinlikleri de oluyor. başarısız tespitburda kimse kimseyi tanmıyo.bu güzel bi gizem kattıgı gibi hakkında en ufak bilgimiz olmayan insanlar hakkında ahkam kesince tatsız oluyor
yeşil sahalarda görüşecek miyiz yakın zamandayo kardeşm benm hala görüştügüm üyeler var aynı zamanda forum sosyal etkinlikleri de oluyor. başarısız tespit
yine iyi yaw. perez ve bulend yok su an gordugum kadariynen. bazi herifler icinde dususe gectikleri sezon suad gibi. asil ondan sonraki 2 sezon fiascoydu
Sözün bana, belli. Ozan' ı birkaç penaltıya sebebiyet verdi diye herkes yerin dibine batırırken, bak bakalım en çok kim övmüş?. ''Onun yaşındayken Tugay-Okan-Emre' de gördüğüm, Bülent Korkmaz ve Arda' da bile görmediğim ışığı görüyorum Ozan' da'' diyen adamım. Kendini frenleme, söyleyecek sözün varsa esirgeme hadi. Ancak olacak adam var, olmayacak adam var. Fazlasıyla duygusal davranıyorsun; keşke senin umduğun gibi her yıl birkaç Ozan çıkarsak!...Bazı mesajlari kalp kirmamak icin sakaya vuruyorum da neyse.biliniz yani.o altyapıdaki çocuklardan biri sampiyonlar liginde iyi oynadiktan hemen sonra transfer oldu.gecen de biri merihle ozanı mukayese edip ozanı kötülemiş
senin grup harici konustum,bilyom onuyo kardeşm benm hala görüştügüm üyeler var aynı zamanda forum sosyal etkinlikleri de oluyor. başarısız tespit
gsc halı saha yapılsa kimler gelir renktaşlaryeşil sahalarda görüşecek miyiz yakın zamanda
puhahah : ) genele söyledim ben,sen de vurgu yapınca aklıma geldiSözün bana, belli. Ozan' ı birkaç penaltıya sebebiyet verdi diye herkes yerin dibine batırırken, bak bakalım en çok kim övmüş?. ''Onun yaşındayken Tugay-Okan-Emre' de gördüğüm, Bülent Korkmaz ve Arda' da bile görmediğim ışığı görüyorum Ozan' da'' diyen adamım. Kendini frenleme, söyleyecek sözün varsa esirgeme hadi. Ancak olacak adam var, olmayacak adam var. Fazlasıyla duygusal davranıyorsun; keşek senin umduğun gibi her yıl birkaç Ozan çıkarsak!...