Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
super yaw. her yerde kalite

Yaklasik 6 ay sonra

11f3a2edc75.jpeg

burda kimse kimseyi tanmıyo.bu güzel bi gizem kattıgı gibi hakkında en ufak bilgimiz olmayan insanlar hakkında ahkam kesince tatsız oluyor
Buda madalyonun diğer yönü tabiki.

Yinede az çok anlaşılıyor millet birbiriyle burada. Tartışmaların seviyesi hakaret derecesine ulaştığı vakit yöneticiler devreye giriyor zaten.

Ama üye sayısı yüksek olan bir forumda yine çok iyiyiz bu konuda.

Son düzenleme:
burda kimse kimseyi tanmıyo.bu güzel bi gizem kattıgı gibi hakkında en ufak bilgimiz olmayan insanlar hakkında ahkam kesince tatsız oluyor
yo kardeşm benm hala görüştügüm üyeler var aynı zamanda forum sosyal etkinlikleri de oluyor. başarısız tespit

yine iyi yaw. perez ve bulend yok su an gordugum kadariynen. bazi herifler icinde dususe gectikleri sezon suad gibi. asil ondan sonraki 2 sezon fiascoydu

Sezonun en garip 11lerini sectim.1 sezon once 3 forveti yedek bekletip Haso'yu forvete alan Luce ertesi sezon 3 forvetlen maca baslamis.Manyak Rumen

Bazı mesajlari kalp kirmamak icin sakaya vuruyorum da neyse.biliniz yani.o altyapıdaki çocuklardan biri sampiyonlar liginde iyi oynadiktan hemen sonra transfer oldu.gecen de biri merihle ozanı mukayese edip ozanı kötülemiş
Sözün bana, belli. Ozan' ı birkaç penaltıya sebebiyet verdi diye herkes yerin dibine batırırken, bak bakalım en çok kim övmüş?. ''Onun yaşındayken Tugay-Okan-Emre' de gördüğüm, Bülent Korkmaz ve Arda' da bile görmediğim ışığı görüyorum Ozan' da'' diyen adamım. Kendini frenleme, söyleyecek sözün varsa esirgeme hadi. Ancak olacak adam var, olmayacak adam var. Fazlasıyla duygusal davranıyorsun; keşke senin umduğun gibi her yıl birkaç Ozan çıkarsak!...

Tetteh yine zorlanır bence. Alınmalı mi sizce

Sözün bana, belli. Ozan' ı birkaç penaltıya sebebiyet verdi diye herkes yerin dibine batırırken, bak bakalım en çok kim övmüş?. ''Onun yaşındayken Tugay-Okan-Emre' de gördüğüm, Bülent Korkmaz ve Arda' da bile görmediğim ışığı görüyorum Ozan' da'' diyen adamım. Kendini frenleme, söyleyecek sözün varsa esirgeme hadi. Ancak olacak adam var, olmayacak adam var. Fazlasıyla duygusal davranıyorsun; keşek senin umduğun gibi her yıl birkaç Ozan çıkarsak!...
puhahah : ) genele söyledim ben,sen de vurgu yapınca aklıma geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt