Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatında Lucas Perriyi üç kere video harici izlememiş adamlar Muslera’yı göndertip Perri’yi aldırtmak istiyorlar.

MUSLERA'nın kalbimizde yeri her zaman ayrıdır . Ancak iyi bir bonservis teklifi verirlerse bence değerlendirilmeli
yaş 33.
zaten scout ekibinin listesinde muhakkak izlediği kaleciler vardır
Ben sadece futbol sektörünün duygusal boyutunu değil ekonomik boyutunu da dile getirmeye çalışıyorum
Yani istediğimden değil MUSLERA süprizi bekliyorum olur ya da olmaz

Leverkusen Diaby'yi almış Psg'den.Şu Paulinho'yu bize kiralamazlar mı 2 yıllık kiralık + 15 milyon zorunlu opsiyonlu falan.Bence özel oyuncu olabilir.

tumblr_pasbebbKUj1vvwgg7o1_500.gif

MUSLERA'nın kalbimizde yeri her zaman ayrıdır . Ancak iyi bir bonservis teklifi verirlerse bence değerlendirilmeli
yaş 33.
zaten scout ekibinin listesinde muhakkak izlediği kaleciler vardır
Ben sadece futbol sektörünün duygusal boyutunu değil ekonomik boyutunu da dile getirmeye çalışıyorum
Yani istediğimden değil MUSLERA süprizi bekliyorum olur ya da olmaz

Ekonomik olarak tüm forum hem fikirdir de 33 kaleciler için çok verimli bir yaş.

Muslera
Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Fernando
Feghouli - Banega - Belhanda - Babel
Chicharito

Muslera
Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Fernando - Donk
Feghouli - Banega - Babel
Chicharito​

Eğer onyekuruyu kiralayamazsak bence şu ankaragücünde kiralık oynayan tyler boydu alsak olabilir trezeye saçma sapan 8-10 milyon vereceğimize 2-3 milyona alırız yine portekizden tarzıda viscaya çok benziyor dikkatimi çekti baya

Zamanında Muslera'yı yollayıp Onur'u almak isteyenlerden ne beklersin renktaş.
Ayranımız yok içmeye....Takımda ortasaha yok forvet yok kanat adamı eksik.Biz 4. sağbek(Şener'i aldık varsayıyorum) ile, ligin en iyi kalecisi Muslera yerine adam bakıyoruz.Bu arada paramızda yok

Öncelikle bu foruma yeni kayıt oldum
ciddi derecede galatasaraylıyım
MUSLERA'yı gönderip onur kıvrağı isteyenlerden değilim
onur kıvrağı sevmem ts-GS maçlarında yaptıklarını detaylıca izlemiş bir insanım
Bu tür konularda genelleme yapmamak lazım
Herkesin düşüncesine saygım sonsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt