Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O konuda haklısın ama yasadışı bir olay yok demek istedim bu oyunculara profesyonel sözleşme yapmadıkları için ts yetiştirme bedelini ödeyip almış. Oyuncular büyük ihtimal o tüccar kafalı başkandan kurtulmak için prof. sözleşme imzalamadı ts de şu anda genç oyuncular için cezbedici kulüp oldu ve oraya gittiler.
Tüccar kafasında filan değil ya o adam. Sadece bir çok kişiye ters gelebilecek kadar katı kuralları var. Eski takımına gol attı diye çocuğu kadroya almamıştı zamanında öyle düşün. Değer verdiği için satmak istemiyor sadece tüccardan çok takıntılı. İnanılmaz titiz bir adam kendi kuralları dışına asla çıkmıyor gerçek hayatında da öyle babamdan duyduğum kadarıyla.

Zamanında Bucaspor'daki şerefsiz oluşum kaçırmasaydı adamı şu an çok çok daha iyi olabilirdi oyuncu topluluğu.

Sayın renktaşlar bence takımımıza faydalı olabilecek yorumlar yapalım (Ben de dahil :) )
MUSLERA konusunu bence kapatalım hatta MUSLERA bence takımımızda jubile yapıp takımımızın scout ekibinin g.amerika bölümünde yer alsın sürekli bize oyuncu bulur(elmander örneği gibi) . karakterine saygı duyduğum bir insan.
Takımımızı 3 kulvarda taşıyacak bir kadro lazım
saygılarımla

Mrb

Ülüzger'in anlamı ne renktaşşş

O 2 kisi milletle dalga geciyor, mesajlara dogrudan cevap vermiyor bile, iyi bir amaclari olsa bildiklerini olabildigince erken ve net sekilde anlatip yorumlari okurlar, onlar milletin sinirlerini bozuyor ve aldiklari tepkinin de cogunu hakediyorlar.
O iki kişinin amaçları neydi peki..iyi bir amaçları yoksa eğer..özgür ayten devre arasında baya net bilgiler verdi hepsi de tuttu...o zaman da göklere çıkarıldı forumda ne değişti şimdi

Deniz Türüç: "Şu kadarını söyleyebilirim. Bir şeyler var ve bir şeyler olduğunu biliyorum"

Bana sovmussun galiba rtas

Anlamadim ki niye beni Bjkli saniyosun

Ben cok aliniyorum boyle seylere

Neticede Bjkli dayagi yemis adamim yani
Hocam ben herzaman duzeyli düzgün tartışmaya acigimdir kimseye de kötü niyetim yok. Ama anladım bende neden alınganlık yaptığını o yüzden bişey demiyorum. Sana zeytin dalı uzattım saçma şeylere gerek yok

Deniz Türüç: "Şu kadarını söyleyebilirim. Bir şeyler var ve bir şeyler olduğunu biliyorum"

1557053955568-akp.jpg

bu trabzonun altınordudan aldığı salih kavrazli abdulkadirden daha potansiyelli falan diyolar izleyen bilen var mı bu çocuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt