Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müstakbel oyuncumuz Vedat' a haksızlık etmişsin; Mitro dan çok Adebayor' a benzetiyorum oyun tarzını. Tabi ki 1-2 tık altı kaliteyle. Aynı kalitede olsa 25 yaşında hala bu ligde olmazdı zaten. 3-4 m bedelle alınmasını istediğim, takım oyununa yatkın, çok yönlü bir oyuncu...

Ya tabi bu ligde is yapar. Temposuz adamlarin is yapacagi tek lig bizimkisi zaten.

Ama iste hareketli, hizli forvet sart. Ben vedata bonservis odeyecegime adebayoru odemeden 1 yil yedek tutarim.

Vedati alsan o senin ilk 11 golcun olamaz , olmamali. Birde 4 milyon verip yedek kullanmak bizim icin ne kadar mantikli ona bakmak lazim.

Mert Muldur de dusunulebilinir hem yerli hem potansiyeli yuksek topcu

para konusunda katılıyorum

şlde de büyük başarıdan öte en azından geçen seneki gibi ezik bir oyun görmeyelim diye hareket etmeliyiz

kabul edelim ki grup Prandelli dönemindeki gibi olsa yine önümüze gelenden 4 -5 yerdik
Fatih Terim var ise city liverpool gibi takımlar hariç fark yiyeceğimiz bir takım yok. Bir orta saha oyuncusu şu anda da şart forvet ile birlikte... Onyekuru nun durumuna göre belki bir de sol açık.

Benim derdim şu aşamada yerli genç ucuz oyuncular veya alt yapıdan çıkacak olanlar. Dorukhan kadar bir oyuncumuz çıksa alt yapıdan benim için en büyük transfer olur. Dorukhan mükemmel demiyorum, o kadar olsun yeter diyorum.

O yüzdendir ki Banega transferi falan zerre heyecanlandırmıyor beni. Ayrıca 1-2 sezon sonra bjk gibi takım yaşlılığından dem vuracağız.

Allah'tan Fatih Terim in yerinde değilim. Şu anda takım ile kumar oynasam mı oynamasam mı diye kara kara düşünüyor olurdum.

Ya tabi bu ligde is yapar. Temposuz adamlarin is yapacagi tek lig bizimkisi zaten.

Ama iste hareketli, hizli forvet sart. Ben vedata bonservis odeyecegime adebayoru odemeden 1 yil yedek tutarim.

Vedati alsan o senin ilk 11 golcun olamaz , olmamali. Birde 4 milyon verip yedek kullanmak bizim icin ne kadar mantikli ona bakmak lazim.
Birincisi; takımda ikinci öncelikli forvet konumunda olursa ve bulduğu sürelerde beklentileri karşılarsa; sakatlık-ceza-formsuzluk-maçına göre çift forvet tercihiyle 'esas oğlan' a yakın süreler alması muhtemeldir...

İkincisi; senin algına yerleştiği gibi pasif bir oyuncu değil Vedat. Kazandığı ikili mücadele, katettiği mesafe, hava topu kazanımı, pas yüzdesi, gibi pek çok kriter bakımından ligin iyilerinden biri...

Üçüncü forvet yerli olmak zorunda, Mevlüt konuşuluyor, az maliyetle o da gayet uygundur...

Dm0DN5PXsAAfS7q.jpg

Düne kadar West Ham için bedel istemeden bırakacak deniliyordu. Buna rağmen yine de net olarak kabul görmemişti bu bezelye. Şimdi neyin 10 milyonu bu? Kafayı yemişler herhalde.

Bir Galatasaray klasiği olarak Haziranda transfer olmaz kolay kolay, Şener'i bile açıklamayız DNA'mıza aykırı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt