Emre Yildiz
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.137
- 1.563
Hcihatiro aka küçük fasulye h.o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem Büyük yerli olarak böyle opsiyonlu sözleşme ile kötü olmaz bence, Muğdat falan oynadı yaw ondan kötü değildir yerlide lazım.
Sen ciddimisin ya kimse dokunmadan yere yatip kivranan bu itimi bize layik goruyorsun mugdatin karakteri yeter adam gibi adamdirAdem Büyük yerli olarak böyle opsiyonlu sözleşme ile kötü olmaz bence, Muğdat falan oynadı yaw ondan kötü değildir yerlide lazım.
Yaw ne karakteri , Muğdat gibi futbol düşmanı adam oynadı Adem Büyük rahatlıkla oynar. Gelsin bir gol atsın taraftar daha gık çıkarmaz bu iş böyledir. Yasine herkes sövüyor ama oynarken özellikle bir dönem bayılıyordu millet bu laflar boş. Gelsin gelmesin bana farketmez bu arada ama ligde yerlide bulundurmak gerekiyor o kadar aşırı tepki verilecek hamle değil.Sen ciddimisin ya kimse dokunmadan yere yatip kivranan bu itimi bize layik goruyorsun mugdatin karakteri yeter adam gibi adamdir
Adem mi gol atacak sen ademi en son ne zaman izledin kasimpasadaki adem degil zaten oyle olsa malatya birakmaz anadolunun les klubu gonderiyor sen aliyorsun onun atacagi golun ben taaa ......... koy altyapidan birini ucuncu forvet olsunYaw ne karakteri , Muğdat gibi futbol düşmanı adam oynadı Adem Büyük rahatlıkla oynar. Gelsin bir gol atsın taraftar daha gık çıkarmaz bu iş böyledir. Yasine herkes sövüyor ama oynarken özellikle bir dönem bayılıyordu millet bu laflar boş. Gelsin gelmesin bana farketmez bu arada ama ligde yerlide bulundurmak gerekiyor o kadar aşırı tepki verilecek hamle değil.
Sadece 20 dakika izleye bildik ama çocukta müthiş kalite mevcut gerçekten.
19 yaşında henüz. Doğru kulübe giderse çok büyük yıldız olabilir