Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
292606.jpg

Hcihatiro aka küçük fasulye h.o.

Adem Büyük yerli olarak böyle opsiyonlu sözleşme ile kötü olmaz bence, Muğdat falan oynadı yaw ondan kötü değildir yerlide lazım.

beyler neden takıma gelme mevzu çıkan çöp oyuncu için daha önce yapılmış başka bir çöpü kıstas olarak koyuyorsunuz?

Muğdat ve Adem'in yerine u12'den adam koy

Adem Büyük yerli olarak böyle opsiyonlu sözleşme ile kötü olmaz bence, Muğdat falan oynadı yaw ondan kötü değildir yerlide lazım.
Sen ciddimisin ya kimse dokunmadan yere yatip kivranan bu itimi bize layik goruyorsun mugdatin karakteri yeter adam gibi adamdir

Sen ciddimisin ya kimse dokunmadan yere yatip kivranan bu itimi bize layik goruyorsun mugdatin karakteri yeter adam gibi adamdir
Yaw ne karakteri , Muğdat gibi futbol düşmanı adam oynadı Adem Büyük rahatlıkla oynar. Gelsin bir gol atsın taraftar daha gık çıkarmaz bu iş böyledir. Yasine herkes sövüyor ama oynarken özellikle bir dönem bayılıyordu millet bu laflar boş. Gelsin gelmesin bana farketmez bu arada ama ligde yerlide bulundurmak gerekiyor o kadar aşırı tepki verilecek hamle değil.

Maehle gibi adam Ajax'da buldugu sanslari iyi degerlendiremeyen Kristensen icin gecen macta yedek oturdu, bugun oynadigi macta bek olmasina ragmen 2 gol atmis

Bakalim onu kim kapacak, Danimarka'li Meunier

Yaw ne karakteri , Muğdat gibi futbol düşmanı adam oynadı Adem Büyük rahatlıkla oynar. Gelsin bir gol atsın taraftar daha gık çıkarmaz bu iş böyledir. Yasine herkes sövüyor ama oynarken özellikle bir dönem bayılıyordu millet bu laflar boş. Gelsin gelmesin bana farketmez bu arada ama ligde yerlide bulundurmak gerekiyor o kadar aşırı tepki verilecek hamle değil.
Adem mi gol atacak sen ademi en son ne zaman izledin kasimpasadaki adem degil zaten oyle olsa malatya birakmaz anadolunun les klubu gonderiyor sen aliyorsun onun atacagi golun ben taaa ......... koy altyapidan birini ucuncu forvet olsun

Sadece 20 dakika izleye bildik ama çocukta müthiş kalite mevcut gerçekten.

19 yaşında henüz. Doğru kulübe giderse çok büyük yıldız olabilir

İnşallah bir daha ki maç Jovic bunları patates ederde bir an önce elenirler.

Yoksa attığı her gol bonservisine 5 milyon daha ekletiyor ve bizden giderek uzaklaşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt