Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu İnter coşmuş.Politano’yu almış 20 ye.Genoa’dan 8 milyona 17 yaşında adam almış.Dzeko,Lukaku,Barella,Lazaro,Darmian ve kovacic’i alacaklarmış.Keza Milan öyle.Bu FFP yalnız bize mi işliyor

Milan sıkıntılı zaten uefa ya dilekçe vermişler bizi bu sene men edin diye.

Tahammül yok arkadaş tahammül, Yunus 2 maç hata yapınca bunu yollayın 3 Milyona Anderlecht'e deniyor ki düşün Yunus alt yapının en iyisi, O alt yapıdaki çocuklardan birisini tek maç oynatalım gol kaçırsın puan kaybedelim bak o zaman neler olacağını gör.

Adem’in o çocuklardan hiçbir artısı yok. Kenarda o oturacağına bizim çocuklar otursun. Muğdat geldi de ne oldu aynı saçma sapan işler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jimmy Durmaz noldu ya Türkiye'ye geliyordu uçakla en son.

Muriqe içim ısınmaya başladı.. Bu herif Türkiyede yetişmemesine rağmen kaldığı kısa sürede vizyonunu ispatlayıp ısrarla Galatasarayda oynamak istediğini yinelemiş akbaba gibi Galatasaray çocuğu olayı yok.. Umarım ilk kez akıllıca iş yapıp bu çocuğu ocakta bedavaya alırız bjk de cenki tıpkı böyle almıştı

Bariz şekilde daha iyi ilk söylediğim üçlü, 3 tane free ortalama üstü yerli karakter tepkisini anlarım onu eleştirmiyorum. Mitroglou kaldı diyelim sık sakatlanıyor elde 3. yerli bir forvetin olmasının neresi kötü ? Söylediğim üzere alabiliyorsak Mevlüt veya bir başka yerlide olur.

Valla Muğdat bize gelmeden önce Adem ile aynı ligde idi ve aynı performansı vermiş hatta takımını kupa finaline götürmüş.

Arada öyle fark filan yok.

Bana sorarsanız hiç sevmediğim Sinan bunların toplamından daha iyi.

BARİ
Rondon
Muriqi
Mevlut
Yapalim. Adem nedir

Bu Muriqe içim ısınmaya başladı.. Bu herif Türkiyede yetişmesine rağmen kaldığı kısa sürede vizyonunu ispatlayıp ısrarla Galatasarayda oynamak istediğini yinelemiş.. Umarım ilk kez akıllıca iş yapıp bu çocuğu ocakta bedavaya alırız bjk de cenki tıpkı böyle almıştı
Ben bu ligde forma giyip illa Galatasaray’a gidecem diyip hiç bize faydalı olan adam görmedim.Ali Turan, Emre Akbaba( bu sene için) Tarık Çamdal daha da uzar gider bu liste

26 yaşındaki Joash Onyango, Kenya Milli Takımı ile Mısır'da idmanda.

D9hd8NsW4AEuL1_.png

Altyapı oyuncusu olsan ,yedek kulübesinde kendin yerine ligin en kadar çöpleri den birisi otursa ne tepkin olur ne dusunursun

Alt yapımızdan çıkan ve Sancaktepe'ye giden Recep Burak Yılmaz'ı Antalyaspor istiyormuş.

Adem mi ? Nevzat bazen taraftarı yemleyip,evde gülerek yorumları okuyor hissi veriyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt