- 21 Ocak 2010
- 72.539
- 51.024
- 5.003
Bu dogru mu yav atavratduyum hesabı da bu twiti attıktan sonra hesabı kapatmıştı.
Kim ola ki bu?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dogru mu yav atavratduyum hesabı da bu twiti attıktan sonra hesabı kapatmıştı.
Bu İnter coşmuş.Politano’yu almış 20 ye.Genoa’dan 8 milyona 17 yaşında adam almış.Dzeko,Lukaku,Barella,Lazaro,Darmian ve kovacic’i alacaklarmış.Keza Milan öyle.Bu FFP yalnız bize mi işliyor
Mr. Vision
Tahammül yok arkadaş tahammül, Yunus 2 maç hata yapınca bunu yollayın 3 Milyona Anderlecht'e deniyor ki düşün Yunus alt yapının en iyisi, O alt yapıdaki çocuklardan birisini tek maç oynatalım gol kaçırsın puan kaybedelim bak o zaman neler olacağını gör.
Bu Trabzonun Fenerle kapıştığı şike sürecinde nam yapan kolpacının biri.
Bariz şekilde daha iyi ilk söylediğim üçlü, 3 tane free ortalama üstü yerli karakter tepkisini anlarım onu eleştirmiyorum. Mitroglou kaldı diyelim sık sakatlanıyor elde 3. yerli bir forvetin olmasının neresi kötü ? Söylediğim üzere alabiliyorsak Mevlüt veya bir başka yerlide olur.
ya madem 1.2 istiyorlar biz niye almiyoruz? Miss gibi yerli yedek genc forvetttt
Ben bu ligde forma giyip illa Galatasaray’a gidecem diyip hiç bize faydalı olan adam görmedim.Ali Turan, Emre Akbaba( bu sene için) Tarık Çamdal daha da uzar gider bu listeBu Muriqe içim ısınmaya başladı.. Bu herif Türkiyede yetişmesine rağmen kaldığı kısa sürede vizyonunu ispatlayıp ısrarla Galatasarayda oynamak istediğini yinelemiş.. Umarım ilk kez akıllıca iş yapıp bu çocuğu ocakta bedavaya alırız bjk de cenki tıpkı böyle almıştı
BARİ
Rondon
Muriqi
Mevlut
Yapalim. Adem nedir
ya hadi Ali yavuz kolu 3. forvet olarak yaz. ADEM nedir lanEger 3 forvet alirsak adimi Adolf Hitler olarak revize edin
amrabat az cok bir tekBen bu ligde forma giyip illa Galatasaray’a gidecem diyip hiç bize faydalı olan adam görmedim.Ali Turan, Emre Akbaba( bu sene için) Tarık Çamdal daha da uzar gider bu liste
ya hadi Ali yavuz kolu 3. forvet olarak yaz. ADEM nedir lan