Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su saatten sonra emenike geliyor deseler kizmam olsun lan hic degilse siyahi derim adem bundan ortaya atildi veremi gosterip sitmaya razi ediyorlar cok sukur adem itini bu kulupte gormek istemiyorum abisi burak yilmazin yanina gitsin

yusuf fena oynamıyodu bu sezon ama istatistiği çöp bu sefer de,ona da gerek yok kalsın

Aytaç kara,yusuf erdoğan,umut meras,ertuğrul ..Bu bursaspor'un madem 3 büyük takımda oynayacak oyuncuları vardı da nasıl leş ötesi bir futbolla küme dustuler..

Aytaç kara,yusuf erdoğan,umut meras,ertuğrul ..Bu bursaspor'un madem 3 büyük takımda oynayacak oyuncuları vardı da nasıl leş ötesi bir futbolla küme dustuler..

savunması iyiydi bence. Ligin en az gol yiyen 3.takımı sonuçta. Ancak ligin en az gol atan takımı. Bursa'dan illa adam alınacaksa Umut Meraş ve Okan Kocuk alınır. Diğerleri çöp.

Adı geçenlerin hiçbiri Muğdat kadar bile oynayamaz bizim takımda bu söylediğime Jimmy'de dahil.

Yalnız bu Adem'in menajerinin yalanlaması bir ferahlık getirdiki bana....

Tarif edilemez yaşanır ancak.

Kötü olan ise kimseyi almasalar bile artık tek laf etmem durumuna getirdiler beni.

Ne ademiş be

Sanırım bu gidişle ko apacağız

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Almanya da Dondurma Keyfî

#canlıKunum
3392f2dd745d90810826ad28beab2aa8.jpg

Yasinden başka iyi kötü verim aldığımız bi yerli oldu mu yakın zamanda, Burak ve Selçuk Trabzon'dan formda,genç ve şampiyonluğa oynayarak geldiler, onları saymıyorum

Hocam şöyle söylim deplasmanda falan kapandığın maçlarda şuan Onye yok Garry yok. Kontraya çıkabileceğin bir oyuncun var mı? Yusuf olsa gözün kapalı sürersin , adamın kariyer özeti geçiş oyunu çünkü. Yunus ne dışarda ne içerde rakibin bastığı her maç sana dezavantaj. Kısa güçsüz ama hızlı değil aman aman teknik de değil.
Şunları dikkate aldın mı peki; Adam mental olarak futbolcu olamayacak kadar kötü.Kariyeri düşüşte.Karar verme yetisi fecaat.Daha çok maaş alacak.Satma gibi bir ihtimalin yok denilecek kadar az.

bu haberler bence de yalan.bu kadar kıtlıktan cıkmadık sanırım,bilhassa Galatasaray seviyesinde olmayanlar için.mustafa kapı,ali yavuz ve süleyman luşa yüklen kardeşim

Bu yönetim gene bu transferi dönemini yüzüne gözüne bulastiracak, alo uyanin artik, önce su diagneyi satin sonra oyuncu alin. Iyi takimimiz var nasil olsa sampiyon oluruz havasina girmeyin , mal basaksehir son haftalarda panike kapilmasaydi sampiyonluk hayal olurdu, basaksehir bu sezon daha güclenecek ve okan gibi bir td sahiper artik.

Şunları dikkate aldın mı peki; Adam mental olarak futbolcu olamayacak kadar kötü.Kariyeri düşüşte.Karar verme yetisi fecaat.Daha çok maaş alacak.Satma gibi bir ihtimalin yok denilecek kadar az.

İyi bir yönlendirmeyle yarar sağlanabilir diyorum sonuç olarak , cüzi bir bedelle gelecek.

Bu yönetim gene bu transferi dönemini yüzüne gözüne bulastiracak, alo uyanin artik, önce su diagneyi satin sonra oyuncu alin. Iyi takimimiz var nasil olsa sampiyon oluruz havasina girmeyin , mal basaksehir son haftalarda panike kapilmasaydi sampiyonluk hayal olurdu, basaksehir bu sezon daha güclenecek ve okan gibi bir td sahiper artik.
Başak şampiyon olamaz, gerisine katılıyorum

Fakat yerli kıtlığı olduğundan dolayı illaki bu tarz adamlar gelecek.

Burada kritik olan bu adamlara bonservis vermemek ve ucuz maaşlara anlaşmak.

Şener, Yusuf, Adem vs. Bu 3 oyuncuya toplam maaş bütçesinden max 1.75 milyon euro harcadıysak ve TL'den anlaştıysak fena değil bence.

Kalite sıfır ama işte zaten az buçuk kaliteli yerliye en az 5-10 milyon arası bonservis istiyor kulüpleri.

Gelmelerini hiç istemem ama illaki bu tarz transferler olacak. Yapacak bir şey yok.

Altyapı vs demeyin zaten Fatih Hoca'da bu çocuklara fırsat vermiyorsa vardır bir bildiği. Onlarda daha çok çalışıp formayı hak edecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt