Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanılıyorsun kardeş. Çeliştiğim filan yok. Fikriyatım bu yönde. En az 45 milyon euro. Marcao gibi adamlar kolay kolay bulunmuyor.
İnşallah 150 milyona satılır da ihya oluruz. Ya da 10 yıl bizde kalır ve 1. Sınıf performans sergiler de yine ihya oluruz. Ama bu benim kendi düşüncem maalesef. Bence kendisi bahsettiğin kalitede bir topçu olduğunu henüz ispatlamadi. Ama baya potansiyelli topçu tabi.

Kendin çalıp oynuyorsun. Gelmediği halde inanıp saydıran sen, menejeri açıklama yapmış yine de fırsat bu fırsat saydırmaya devam eden sen, hala savunuyorsun diye ya da yarattığın farazi hayallerle SAVUNACAKSIN diyen de sen. İyi misin kardeş bir şeyler ye iç tansiyonun düştü herhalde!

Adem'i alirsak Terim de Adem'i istedigini soylerse destekleyecek misin desteklemeyecek misin onu soyle

O penalti dünyanın hicbir yerinde penalti degil birkere . 45 milyon elbet degil ama bana sorarsan o potansiyeli var. Ha bizde max 25 eder orasi ayri

Edit : 45 degil 80 milyon da olsan o hatalari yaparsin. Defans oyuncusu zaten hata yapar
Bence penaltıydı :d
Düşün kköyde maç 1-1 dakika 90+5 Skrtel o pozisyonu yapıyor. Hepimiz cildirirdik:))

Adem vs önemli meseleler değil yaw, as forvet ve orta saha alınsın Diagne satılıp bana yeter cidden.

Gürkan Kubilay: “Türkiyede futbolculara iq testi yapılsa Arda Turan açık ara 1. çıkar”

Şu haldeki Keçeli'ye bile razıyım yeminle, yeter ki Adem gelmesin. Keçeli dediğimiz adam Denizli'de iken şikecilerin belini kırmıştı. Bizde oynamasa da manen gönül bağı oluşmuştu o maçtan sonra.
Bilen bilir kendisinin bende yeri ayrıdır zaten.
Bir Rivaldo bir Mustafa Keçeli :d

49273

Fener Özil ve Shaqiri ile Cl de çeyrek final oynayabilir.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Fener Özil ve Shaqiri ile Cl de çeyrek final oynayabilir.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Lpoolda salak zaten 12. adamini belese verecek. Sponsor üzeri oyuncu alsalar bile FFPye fbden ciktigina dair geciyor. Sadece maas olayi cözülür

Insallah cagne odunu 3-5 gol atar da afrika kupasinda (oynarsa tabi) 15 uzeri satariz

Yönetimin devre arasındaki forvet alma beceriksizliği yüzünden mitroglou'na 2.6m euro veriyoruz. Hayatta gitmez artık

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt