Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah 150 milyona satılır da ihya oluruz. Ya da 10 yıl bizde kalır ve 1. Sınıf performans sergiler de yine ihya oluruz. Ama bu benim kendi düşüncem maalesef. Bence kendisi bahsettiğin kalitede bir topçu olduğunu henüz ispatlamadi. Ama baya potansiyelli topçu tabi.Yanılıyorsun kardeş. Çeliştiğim filan yok. Fikriyatım bu yönde. En az 45 milyon euro. Marcao gibi adamlar kolay kolay bulunmuyor.
Şu haldeki Keçeli'ye bile razıyım yeminle, yeter ki Adem gelmesin. Keçeli dediğimiz adam Denizli'de iken şikecilerin belini kırmıştı. Bizde oynamasa da manen gönül bağı oluşmuştu o maçtan sonra.Adem Büyük mü? Yok Mustafa Keçeli((
Kendin çalıp oynuyorsun. Gelmediği halde inanıp saydıran sen, menejeri açıklama yapmış yine de fırsat bu fırsat saydırmaya devam eden sen, hala savunuyorsun diye ya da yarattığın farazi hayallerle SAVUNACAKSIN diyen de sen. İyi misin kardeş bir şeyler ye iç tansiyonun düştü herhalde!
Bence penaltıydı :dO penalti dünyanın hicbir yerinde penalti degil birkere . 45 milyon elbet degil ama bana sorarsan o potansiyeli var. Ha bizde max 25 eder orasi ayri
Edit : 45 degil 80 milyon da olsan o hatalari yaparsin. Defans oyuncusu zaten hata yapar
Bilen bilir kendisinin bende yeri ayrıdır zaten.Şu haldeki Keçeli'ye bile razıyım yeminle, yeter ki Adem gelmesin. Keçeli dediğimiz adam Denizli'de iken şikecilerin belini kırmıştı. Bizde oynamasa da manen gönül bağı oluşmuştu o maçtan sonra.
Desteklemeyeceğim, ama destekleyeceğim var say da sana ne bundan! sen daha alınmadan neden saldırıyorsun onu söyle bir, nasıl bir hıncın var ki daha açıklanmadan kinini kusuveriyorsun!Adem'i alirsak Terim de Adem'i istedigini soylerse destekleyecek misin desteklemeyecek misin onu soyle
janssen kaziktir. Oynamiyor + 2.5-3 net isterTottenham elife jansen + 15 m euro veriyormuş![]()
Bence penaltıydı :d
Düşün kköyde maç 1-1 dakika 90+5 Skrtel o pozisyonu yapıyor. Hepimiz cildirirdik)
Lpoolda salak zaten 12. adamini belese verecek. Sponsor üzeri oyuncu alsalar bile FFPye fbden ciktigina dair geciyor. Sadece maas olayi cözülürFener Özil ve Shaqiri ile Cl de çeyrek final oynayabilir.
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk