Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Neerde söyleniyor?Guga için anlaşıldığı söyleniyor pek ihtimal vermiyorum ama var mı bi bilgi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neerde söyleniyor?Guga için anlaşıldığı söyleniyor pek ihtimal vermiyorum ama var mı bi bilgi?
Bu şartlar altında elbette tabii olarak Aytaç ve AdemJimmy 4 kişilik tr altyapılı oyuncu listesine girmiyor, ayrıca Aytaç mı emre mi.. Adem mi arda mı gibi bak duruma
Guga için anlaşıldığı söyleniyor pek ihtimal vermiyorum ama var mı bi bilgi?
Abdüssamed, gökay, Atalay, çekdar 2. Lig seviyesi için bile düşük fiziğe sahip
İkisinide günahım kadar sevmiyorum ama yazılan adamlardan daha iyiler en azındanBu kadar kötü bir yerli piyasasında açıkçası Arda Turan ve Emre Çolak alınsa tüm sorunlar çözülür
İkisinide günahım kadar sevmiyorum ama yazılan adamlardan daha iyiler en azından
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten alt yapilarimizin en büyük sorunu bu fizik olarak ve vizyon olarak rezil durumdayız biraz vizyonlu olan ozan gibi parlayıp gidiyor zatenAbdüssamed, gökay, Atalay, çekdar 2. Lig seviyesi için bile düşük fiziğe sahip
Aytactan yusufdan ademden hepsinden iyilerkimden daha iyiler mesela?
Mehmet Güvenin de fiziği iyi renktaş, fiziki kalite başka görünüş başkaAbdüssamed'i hiç izlemediğin belli. Fizik olarak Işık ile belki de en iyi oyuncu.
Aytactan yusufdan ademden hepsinden iyiler
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayatımda bu kadar sacmasapan yorum görmedim ya.marcao kesilecek öyle mi ?Allah Allah yarabbbi cuma cumaEkli dosyayı görüntüle 49290
marcao'da düşüş vardı ve fiziken de düşüş var. şuan marcao kesilir luyi değil bence.
Hayatımda bu kadar sacmasapan yorum görmedim ya.marcao kesilecek öyle mi ?Allah Allah yarabbbi cuma cuma
Yusuf Salih Jimmy nasıl katkı vermiş bu sene öyle bakarsak onların istatistikleri de yerlerde ikisinin takimi küme düştü zatenarda müzmin sakata bağlıyor 32 yaşında , emre burdayken bile oyuna katkısı senede 1-2 olan pis bir adam.
yusuftan salihten jimmyden iyi değiller.