Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fetöcüye bak 90+3te nasıl pres yapıyor

böyle bir futbolcu 100 sene daha gelmez

Siyasi tercihleri beni ilgilendirmez ben futbolculuğu ile tanırım onu.

Büyük topçuydu keşke benim çocukluk dönemimde değilde 20 yaşlarımdayken oynasaydı derim.

Onun gibisini geçtim ülke de adam gibi yerli forvet yok.

O iki rumen Scout oyuncular için..

Ulan öyle bir bal vere vere anlatılıyor ki, sanırsın hakiki Modric ve Ronaldo (fenomen) geliyor.

Adı geçen orta sahayı tanımıyorum ama Puskas fena değil. Yedek golcü olarak iş görür.

Rumen orta saha alacaksak Tudor Baluta hepsinden iyi. Hagi'nin takımda oynuyor.

20 yaşında sağlam topçu olacak ilerde. Geçen gol attı u21 turnuvasında.

Bu akşam adı geçen 2 oyuncu ve benim dediğim Baluta'nın maçı var.

19.30'da İngiltere-Romanya maçı var izleyebilen alıcı gözle bir baksın.

Puskas, Hagi ve Baluta'nın gol attığı maçın özeti burada;

UEFA.tv

Tudor Baluta - Oyuncu profili 18/19

George Puscas - Oyuncu profili 18/19

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 12 dk.12 dakika önce
Daha fazla
Genoa, Fatih Karagümrük oyuncusu Fatih Kurucuk’u transfer etmek için resmi teklifte bulundu. (TRT Spor) Yaş: 21 Uyruk: Türkiye Mevki: Stoper Boy: 1.90m Piyasa Değeri: 100 B €

İyi topçu ama o seviyelerde değil bence.

Tabi kendini geliştirmeye devam ederse rahat oynar oralarda ve bizim büyük takımlarda.

Bana kalsa Semih'le uğraşacağıma bu çocuğu direk alırım ama Süleyman Hurma biz isteyince en az 5 milyon euro ister şerefsiz herif.

ATALANTA bu sene ilk defa şampiyonlar ligine katılacak o yüzden işi sıkı tutuyor
bizden marcaoyu istiyorlar
bugünde 15+3 mn euroya muriel'i aldı forvete
bu senenin süpriz takım adaylarından

Bugün aslan parcasi Ianis'imizin maci varmis.

Babel tam deplasman oyuncusu. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 8 gol atmıştı deplasmanda. Bitiricilik ve dar alanda iyi. Bu adam kötü olamaz. Ligin ikinci yarısında transfer olduğu fulhamda 9 gole katkı vermiş.

Onyekuru bu sezon iç maçlarda çok gol attı. Babel hem hamle şansımızı artırır. Hem de rotasyon. Kapalı deplsmanlarda onyekuru yerine babeli oynatabilirsin.

Bu sene bizim en büyük şansımız kanat oyuncuların gole yaptıgı katkı idi. Feghouli onyekuru ikilisi toplam 39 gol 13 asist yapmış. Kanatlar gol atmasa şampiyon olamazdık. Ne orta sahadan ne forvetten ne de 10 numaradan yeterli katkı alamadık. Onyekurunun gitme olasılığını düşünürsek her sezon 10+ gol atan Babel kesinlikle şart. Hele hele deplasmanlarda çok çok sıkıştıgımızı düşünürsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt