Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Burak’a yıldız oyuncu etiketini birtürlü yakıştıramıyorum.Gol vuruşları dışında takım oyununa katkısı hiç olmayan bir adam.

Beş para etmez oyuncu bizdeykende öyleydi 1 tane atar 10 tane kaçırır pas verme özürlüsü salak gibi rakibine yaşlanan bi adam

Fernandao Amrabat ve Diagne vakası olur Trezeguet. Hala ders almadi bizin taraftar. Sonra yine söveceğiniz adamı ne istiyosunuz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ewt haklısın bazı taraftarlar akıllanmaz mesela şuan diagneye laf atan bir üyemiz geçmişte neler demiş inceleyelim

Gelmez bize vermezler. Gerci Mustafa hoca var ama yine de zor iş

Dünyanın en iyi golcusu

Bizim taraftar Messiyide begenmez o yuzden takmayin.

Arkadaşlar mis gibi adam. Kafa acmayalim. Muhasebeciligi kesin takimi izleyin.

Kral bir forvetimiz oldu he.

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olur öncelikle.

Ama Burak'ın oyun stiliyle Vedat'ın oyun stili çok farklı. Burak hareketli yerden oyunda da çok üretici hareketler yapan yıldız oyuncu. Vedat'ı besleyemezsen bir varlık üretemezsin. Santraforunun hem havadan hem yerden hem hızlı hem net olması en çok da kaliteli olması gerekiyor. Yedek santrafor için 4m veremeyiz. Vedat'da 1.santraforumuz olacak kalitede değil.

:unsure:

Muriqi/Cenk
Trezeguet/Jimmy Feghouli Deniz/Babel
Banega xxxxxx
banega iptal olmadı mı çoktan.Adam sevilla ile uzatacak yada 1 sene daha oynayıp serbest kalacak imza parası için.

babel başakşehire gidiyor büyük ihtimal.jimmy ile parada anlaşamadık.
deniz 5 ten aşağıya alınamaz.Trezequet'de feghouli belhanda satılmadan alınamaz.

ya hocam bana gelişi o zaten
20190622_110721.webp

Bu Diagne'yi satamazsak battığımızın resmi, korkulu rüyam gerçekten hem adam elimizde kalır, hem transfer bütçemiz olmaz tam bir felaket.

Senegal erken elenir mi? Hep güçlü bir intibası var bizim coğrafyada ama öyle mi hala?

Albayrak "Meksikalılar beni bekliyor" demişti. Daha önce ilgilendiğimiz Imbula'nın bağlı olduğu şirketin bazı temsilcileri Meksikalı. Ayrıca Real Madrid'den ayrılabileceği iddia edilen ve adı kiralık olarak Türk takımlarına da iddia edilen Mariano Diaz da aynı şirkete bağlı
Alıntı*.

Trezeguet kötü diyenlerin Kasımpaşa’da oynuyordan başka argümanı nedir merak ediyorum.6-7 milyon bedelle mükemmel bir transfer olur
Kötü diyenleri bilmem neye kötü diyorlar da çoğu kişi ağzın yandığı için ön yargılı.

Büyük takıma gelince nasıl olacak hiç bilmiyoruz, kasımpaşada takım oyununa fazla katkısı yok bizde ne yapar merak konusu. Karakteri nasıldır arkadaş ilişkileri nasıldır bilmiyoruz. Diagne gibi sıkıntılı bir herifin bile fazla falsosu çıkmamıştı kasımpaşadayken ama bize gelince nasıl bi arıza olduğunu gördük. He fazladan 5 m euromuz varsa girilebilecek bir risktir, tutmazsa en kötü satarsın zarar edeceğimizi düşünmüyorum

evet yine transfer yapmayan gassaray
ve yine her gün kap bekleyen gassaray taraftarı

banega iptal olmadı mı çoktan.Adam sevilla ile uzatacak yada 1 sene daha oynayıp serbest kalacak imza parası için.

babel başakşehire gidiyor büyük ihtimal.jimmy ile parada anlaşamadık.
deniz 5 ten aşağıya alınamaz.Trezequet'de feghouli belhanda satılmadan alınamaz.
Hajahhaha yanlış forumdasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt