Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü diyenleri bilmem neye kötü diyorlar da çoğu kişi ağzın yandığı için ön yargılı.

Büyük takıma gelince nasıl olacak hiç bilmiyoruz, kasımpaşada takım oyununa fazla katkısı yok bizde ne yapar merak konusu. Karakteri nasıldır arkadaş ilişkileri nasıldır bilmiyoruz. Diagne gibi sıkıntılı bir herifin bile fazla falsosu çıkmamıştı kasımpaşadayken ama bize gelince nasıl bi arıza olduğunu gördük. He fazladan 5 m euromuz varsa girilebilecek bir risktir, tutmazsa en kötü satarsın zarar edeceğimizi düşünmüyorum
Hocam bizim klüplerin artık büyük takımlardan genç ve iyi oyuncu alma ihtimali sıfır.

Trezege oyundan çok kopuk bence bizde taşlanır öyle 2 adam geçip 20 dakika ortada görünmezsen olmaz, takımın savunmasını da düşürür gayet.

banega iptal olmadı mı çoktan.Adam sevilla ile uzatacak yada 1 sene daha oynayıp serbest kalacak imza parası için.

babel başakşehire gidiyor büyük ihtimal.jimmy ile parada anlaşamadık.
deniz 5 ten aşağıya alınamaz.Trezequet'de feghouli belhanda satılmadan alınamaz.
Ohh içimize su serptin rtaş diagne de kalıyor de tamamen rahatlayalım

Hocam bizim klüplerin artık büyük takımlardan genç ve iyi oyuncu alma ihtimali sıfır.
Rtaş büyük takımlardan alalım demiyoruz zaten. Alt yapı eğitimini iyi veren, disiplinli ülkelere yönelsek fena olmaz artık

Slovakya,slovenya alt yapılardan dehşet oyuncular çıkarmaya başladı, keza sırbistan son yıllarda büyük atılım içinde. Belçikada onyekuru muadili bir çok oyuncu var mesela, danimarka isveç norveç kulüpleri hem alttan çıkardıkları hem scoutla buldukları bir çok oyuncudan iyi paralar kazanıyorlar. Bizim ucuz oazarlara yönelmemiz lazım

Deniz Türüç ve Vedat Muriqi kesin alınır, Trezeguet konusunu merak ediyorum ffp açısından Onyekuru daha mantıklı gibi

Diagne satılır rahat olun mutlaka gidecekb hattâ Belhandayı bile satarsak şaşırmam

Bizde Diagne parasına alalım demiyoruz.Ama 6-7 milyon Trezguet gibi bir oyuncu için abartılı değil
Ben de diyorum paşa gibi paragöz bir başkanı olan takım, kupaya iyi başlayan ve muhtemel ki böyle devam edecek olan bir oyuncusunu 6-7 gibi bi rakama bırakır mı?

Rtaş büyük takımlardan alalım demiyoruz zaten. Alt yapı eğitimini iyi veren, disiplinli ülkelere yönelsek fena olmaz artık

Slovakya,slovenya alt yapılardan dehşet oyuncular çıkarmaya başladı, keza sırbistan son yıllarda büyük atılım içinde. Belçikada onyekuru muadili bir çok oyuncu var mesela, danimarka isveç norveç kulüpleri hem alttan çıkardıkları hem scoutla buldukları bir çok oyuncudan iyi paralar kazanıyorlar. Bizim ucuz oazarlara yönelmemiz lazım
Balkan pazarı olabilir ama Belçika pazarı bizim için çok lüks artık.Ama yine de aynı paralara daha iyisi varsa alınsın tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt