Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi modken SIFIR kere sikinti cektigimi belirtmek isterim

Bence mariano+ diagne + belhanda gidecek. 30 milyon gelir burdan. 5 luyiyi düş 25. İste transfer bütçemiz. 2 ortasaha + scout ortasaha. Mitroglu fesh muriq + herhandez. Guga alinabilirse alinir. Onyekuru babel sener falan iste

Bence mariano+ diagne + belhanda gidecek. 30 milyon gelir burdan. 5 luyiyi düş 25. İste transfer bütçemiz. 2 ortasaha + scout ortasaha. Mitroglu fesh muriq + herhandez. Guga alinabilirse alinir. Onyekuru babel sener falan iste
Yabanci sinirina dikkat etmeli

Ilk 11 dizdikten sonra sadece uc yabancimiz olabiliyor. Dedigini yaparsak: Mus, Lin, Luy, Marc, Naga, Fern, Donk, OS, OS, ScOS, Fegh, Muriq, Chich, Guga, Onye, Babel = 16 yabanci

O yuzden zaten evvela suna karar vermek lazim: alternatif yabanci santrafor istiyor muyuz? Alternatif yabanci kanat istiyor muyuz? Eger cevap ikisini de istiyoruz ise Donk ve Linnes ile ne yapiyoruz?

Yabanci sinirina dikkat etmeli

Ilk 11 dizdikten sonra sadece uc yabancimiz olabiliyor. Dedigini yaparsak: Mus, Lin, Luy, Marc, Naga, Fern, Donk, OS, OS, ScOS, Fegh, Muriq, Chich, Guga, Onye, Babel = 16 yabanci

O yuzden zaten evvela suna karar vermek lazim: alternatif yabanci santrafor istiyor muyuz? Alternatif yabanci kanat istiyor muyuz? Eger cevap ikisini de istiyoruz ise Donk ve Linnes ile ne yapiyoruz?

Haklısın. Muslera linnes nagatomo marcao luyindama babel feg donk. Benim kesin listem bu. 2 ortasaha gelirse 10. Geriye kalir 4 hak. 2 forvet yabanci. Kaldi 2 hak. Guga gelirse 1 o da onyekuru veya trezeguet olabilir.

Diagne'nin satışından zarar etmiyoruz aslında. Ocak ayında kullanmasak bugün de kullanamayacağımız 12-13 milyon euro'luk bütçeyi 1-2 milyon euro altında da olsa -veya aynı miktarda- geri almaya çabalıyoruz. Diagne'nin adının önemi yok. Nokta forvet transferi gerçekleşmeyince Kasımpaşa'ya FFP bütçesinden kalan miktarın tümü verildi ki yaz transfer sezonunda oyuncu satılarak bu para tekrar FFP'de kullanılabilsin. Bu adamı o paralara almasaydık bugün kimi satıp transfer bütçesi yaratacaktık?

Diagne olmasaydı o 12-13 milyon euro'yu Trezegeut'e vermemiz gerekecekti ki yönetim ve teknik kadro doğru bir karar alarak aynı paralara satılabilecek forveti tercih etti. Forvet açığımız olmasa o para hadi Trezeguet olmazdı da bir başka isme giderdi. Yönetimin doğru hamlelerinden biri oldu Diagne o günün koşulları açısından.

Bir nevi paraya takla attırma amacı güdüldü. Umarım oradan gelecek para doğru isimlere kullanılır. Yine de en az 2 kişinin daha satılması taraftarıyım bütçeyi 20-25 bandına çekmek adına. Belhanda ve Feghouli hariç. Ben Belhanda'yı beğenenlerdenim.

"The release of Diagne should in any case allow to finally validate the agreements already found."

kimnen anlastik aceba

Muslera linnes luyindama marcao nagatomo guga donk os os babel feghouli muriq javier hernandez trezeguet ( onye ).

Haklısın. Muslera linnes nagatomo marcao luyindama babel feg donk. Benim kesin listem bu. 2 ortasaha gelirse 10. Geriye kalir 4 hak. 2 forvet yabanci. Kaldi 2 hak. Guga gelirse 1 o da onyekuru veya trezeguet olabilir.
Bence 2'den fazla yabanci bek luks. Donk iyi alternatif orta sahayi da stoperi de yedekliyor. Onun disindaki iki alternatiften biri kanatlarda biri de ileri ucta kullanilmali diye dusunuyorum.

Yani bence ya Mariano'yu satip Linnes'le devam ya da ikisini de satip Guga.

Bence 2'den fazla yabanci bek luks. Donk iyi alternatif orta sahayi da stoperi de yedekliyor. Onun disindaki iki alternatiften biri kanatlarda biri de ileri ucta kullanilmali diye dusunuyorum.

Yani bence ya Mariano'yu satip Linnes'le devam ya da ikisini de satip Guga.

Ama dostum linnes sol beki de yedekliyor. Versatil oyuncu. Bence satilmamali. 2 adam tribune cikacak ancak surekli sakat ceza falan oluyor.

Ama dostum linnes sol beki de yedekliyor. Versatil oyuncu. Bence satilmamali. 2 adam tribune cikacak ancak surekli sakat ceza falan oluyor.
O zaman +3 direkt Linnes, Donk, Babel. Ya Onyekuru/Bruma tipi kanattan vazgececegiz ya da yerli santraforlar bakacagiz

Hamle yapmamiz gereken yer ilerisi. Suleyman Lus da geliyor sol beke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt