Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Çok yakışmış forma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi modken SIFIR kere sikinti cektigimi belirtmek isterim
13 milyon euro ya satarsak zarar ediyor muyuz ?
Yeter16m euro trezege+vedat+türüçe yeter mi acaba?
Yabanci sinirina dikkat etmeliBence mariano+ diagne + belhanda gidecek. 30 milyon gelir burdan. 5 luyiyi düş 25. İste transfer bütçemiz. 2 ortasaha + scout ortasaha. Mitroglu fesh muriq + herhandez. Guga alinabilirse alinir. Onyekuru babel sener falan iste
16m euro trezege+vedat+türüçe yeter mi acaba?
Yabanci sinirina dikkat etmeli
Ilk 11 dizdikten sonra sadece uc yabancimiz olabiliyor. Dedigini yaparsak: Mus, Lin, Luy, Marc, Naga, Fern, Donk, OS, OS, ScOS, Fegh, Muriq, Chich, Guga, Onye, Babel = 16 yabanci
O yuzden zaten evvela suna karar vermek lazim: alternatif yabanci santrafor istiyor muyuz? Alternatif yabanci kanat istiyor muyuz? Eger cevap ikisini de istiyoruz ise Donk ve Linnes ile ne yapiyoruz?
@yellowredpost adlı kişinin Tweetine göz at:
Bence 2'den fazla yabanci bek luks. Donk iyi alternatif orta sahayi da stoperi de yedekliyor. Onun disindaki iki alternatiften biri kanatlarda biri de ileri ucta kullanilmali diye dusunuyorum.Haklısın. Muslera linnes nagatomo marcao luyindama babel feg donk. Benim kesin listem bu. 2 ortasaha gelirse 10. Geriye kalir 4 hak. 2 forvet yabanci. Kaldi 2 hak. Guga gelirse 1 o da onyekuru veya trezeguet olabilir.
@yellowredpost adlı kişinin Tweetine göz at:
Bence 2'den fazla yabanci bek luks. Donk iyi alternatif orta sahayi da stoperi de yedekliyor. Onun disindaki iki alternatiften biri kanatlarda biri de ileri ucta kullanilmali diye dusunuyorum.
Yani bence ya Mariano'yu satip Linnes'le devam ya da ikisini de satip Guga.
O zaman +3 direkt Linnes, Donk, Babel. Ya Onyekuru/Bruma tipi kanattan vazgececegiz ya da yerli santraforlar bakacagizAma dostum linnes sol beki de yedekliyor. Versatil oyuncu. Bence satilmamali. 2 adam tribune cikacak ancak surekli sakat ceza falan oluyor.