Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  1. Muslera
Linnes marcao. Lyundama. NAgo

Fernando. Banega
Feghouli. Belhanda. Babel.

Muriqi (2sene sonra yerli statusundeymis)

Bence seneye ilk 11 boyle olmalı
Orta saha ve forvet yedek scout transferleri
Yetenekli türk topçular alınmalı

1. Muslera
Linnes marcao. Lyundama. NAgo

Fernando. Banega
Feghouli. Belhanda. Babel.

Muriqi (2sene sonra yerli statusundeymis)

Bence seneye ilk 11 boyle olmalı
Orta saha ve forvet yedek scout transferleri
Yetenekli türk topçular alınmalı

Bu kadro temposuzluktan ölür. Hareketli oyuncu yok.

diyene bak!!!

Dursun Özbek: "Mustafa Cengiz ve yönetimi, Galatasaray’ı bakkal dükkanı gibi yönetiyor." (Akşam)

Aytaç Kara
Yusuf Erdoğan
Deniz Türüç
Adem Büyük

Islandım..

Oyunu rakip sahada yikabilirz diye düşünüyorum ve bir sene bize optimum faydayı verir.Asil kadro degisimini seneye yapmalıyız fikrindeyim.

Fernando banega ve belhanda olacagini sanmıyorum ortasahanin. Muriq yedek kalir oraya hareketli bir forvet gelir.

sezon genelinde verdikleri katki itibariyle mariano nagatomo fernando ndiaye ve mitroglou bu takimda kalmayi hak etmiyor.

muslera luyindama marcao donk onyekuru ve feghouli benim sahsen memnun oldugum yabancilar. bunlar kalmali.

belhanda ve diagne satilmali ve yerlerine daha iyi oyuncular alinmali.

kalmali dedigim isimlere olaganüstü teklif gelirse pek ala gönderilebilir tabiki. @Hamza Gölbaşı

fernando 2 maç oynadı diye milletin gözünü boyadı hemen inş gider koca sezon kurtulmak istedik

sezon genelinde verdikleri katki itibariyle mariano nagatomo fernando ndiaye ve mitroglou bu takimda kalmayi hak etmiyor.

muslera luyindama marcao donk onyekuru ve feghouli benim sahsen memnun oldugum yabancilar. bunlar kalmali.

belhanda ve diagne satilmali ve yerlerine daha iyi oyuncular alinmali.

kalmali dedigim isimlere olaganüstü teklif gelirse pek ala gönderilebilir tabiki. @Hamza Gölbaşı
Linnes'i yok mu sayiyorsun yoksa kategorizasyon problemi mi yasiyorsun heis

.
8c7834dbf2ec370c25c27e0012c4e36d.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt