- 26 Kasım 2012
- 185.537
- 258.053
- 5.998
Diagne meselesinin sonucu, hâlihazırda (ön protokol niteliğinde) yapılan anlaşmaları netliğe kavuşturacak demiş bu İngilizce metne göre (Dipnot: tercümanım)
e yani
ne sonuc cikardin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne meselesinin sonucu, hâlihazırda (ön protokol niteliğinde) yapılan anlaşmaları netliğe kavuşturacak demiş bu İngilizce metne göre (Dipnot: tercümanım)
Simdi fazla konu disina cikmamak lazim ama kendisi cumhuriyet degerlerine saygili oldugu kadar Osmanli'dan kulturel kopusun da dusmanidir, zaten kolleksiyonu da tam olarak bu hassasiyetin abidesidirHoldingde ki hisselerinin bir kısmını satmıştı bu tarz bir faaliyete bütçe oluşturmak için
Şunu anladım: anlaştığımız bonservisli oyuncular var ve satış bekliyoruz.e yani
ne sonuc cikardin
Israil ligine transfer olmadan once biz de ilgilenmistik
Şunu anladım: anlaştığımız bonservisli oyuncular var ve satış bekliyoruz.
ewt bende onu dedim ustat
sa hayri
Aramızda bir mutabakat söz konusu demek ki Cund reis.ewt bende onu dedim ustat
Ulan bu nasıl tanıtım
Photoshopçu arkadaşa hatırlatalım bu iş için Adobe After Effects programı var
yaw bu manunun anlastigimizi soyledigi topcular KIM??????????
Ayip lan yerli ve milli turksat 6C o
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Israil ligine transfer olmadan once biz de ilgilenmistik
Çok talihsiz bir post.Ömer Koç’un denetiminde olan şirketlerin faaliyet raporları diğer şikecilerin başındakine göre çok daha iyiydi.Biri magazinsel bir birey olmayı seçti diğeri şirketi bulunduğu konumdan daha yukarı çıkarmayı amaç edindi.Neyse konuya limon sıkmayayım ama yönetim kurulu başkanı seçerken ana kriter Ekber sistemi değil LİYAKATTIömer koçun dünyanın sayılı koleksiyonerlerinden biri olduğu söyleniyor
ama bu birikim vs özelliklerinden ziyade ekber ve erşed sistemiyle geçti şirketin başına ağabeyi öldükten sonra