Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin tahminin war mı peki?Ben Babel,Banega,Şener'dir diye düşünüyorum.Bir de bu Cengiz'in Cagne transferinde açıklayamacağım şeyler var dediği Tirezege olabilir.

Luyi, Banega ve adi cikmamis bir forvete gidecegi gibi bir tahminde bulunayim ustat. Babel gecen gun garip aciklamalarda bulundu belki sola adam kiralayip kiralama parasi da verebiliriz.

geriden takip ettim biraz efsaneleri hatırlamak ne güzel, futbol endüstriyel olduktan sonra cılkı çıktı , son kuşak Ronaldinho Deco zamanlarında , Messi,Ronaldo top oynuyordu ama esameleri bu kadar okunmuyordu , milyon eurolar karıştıktan sonra , aynı bizim süper ligde olduğu gibi orta bı takıma imza atan 6 düvel sülalesini kurtarıyor, dolayısıyla kimse top oynamıyor

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Rodop, Twitter'da "Babel'in açıklaması Galatasaray ile ilgili değilmiş" demiş, belli ki sormuş birilerine.

Efsane forvet hattı denince akla direk hollanda gelir rengim

Kluivert, Van nistelrooy, Bergkamp, makaay, Van Hoijdonk, Jimmy floyd hasselbaink

Hangi birini oynatcan allasen :)
dönemin gol krallarida Fransa'da Cisse İtalya'da. trezeguet, İngiltere'de Henry , Fransa milli takım yedek forvetleri dugarry , djorkajeff wiltord milli takıma çağrılmayan adamlar anelkalar vs final oynardı şimdi

Bipspor da şuana kadar bişey tutturamadı. Galiba kimsenin transfer konusunda bilgisi yok. İş olsun diye aynı isimleri sürekli farklı bilgilerle yeni haber gibi milletin önüne sunuyorlar.

Genç olsen i almaya kalktın adamlar 7-8 m Euro dedi
Süleyman rodop

Böyle bi gence şu parayı fazla görüp trezeguet'e 6-7 vermek?
Ki trezeguet beğendiğim bir oyuncudur. Umarım böyle yaşanmamıştir bu olay.

D9sc7woWsAAvYa2.jpg

Bipspor da şuana kadar bişey tutturamadı. Galiba kimsenin transfer konusunda bilgisi yok. İş olsun diye aynı isimleri sürekli farklı bilgilerle yeni haber gibi milletin önüne sunuyorlar.

Daha transfer dönemi yeni acildi. Erken karar vermemek gerekir

dönemin gol krallarida Fransa'da Cisse İtalya'da. trezeguet, İngiltere'de Henry , Fransa milli takım yedek forvetleri dugarry , djorkajeff wiltord milli takıma çağrılmayan adamlar anelkalar vs final oynardı şimdi

Fransa yı henry zidane ve stoperleri ayakta tutuyordu hep bence, djorkajeff i zaten forvet saymıyorum ama dugary olsun trezeguet olsun wiltord olsun hep euro world cup finallerinde attıkları gollerin ekmeklerini yediler. Hepsini toplasan Henry nin sol taşağındaki sivilce etmezler bana sorarsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt