Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir daha trezeguet demeyin rica ediyorum kendinizi düşünmüyorsanız ebenizi düşünün.İlla gene verecez eldeki avuctakini cinere yolunmuş kaz gibi kalacaz ortalıkta bir de herif öyle bir tok satıcı ki hic açıklama yapmiyor o da istiyor satmak ama nasıl bir taktik belirlediyse kafasında hep de kazanıyor durzi..

Fransa yı henry zidane ve stoperleri ayakta tutuyordu hep bence, djorkajeff i zaten forvet saymıyorum ama dugary olsun trezeguet olsun wiltord olsun hep euro world cup finallerinde attıkları gollerin ekmeklerini yediler. Hepsini toplasan Henry nin sol taşağındaki sivilce etmezler bana sorarsan
dönemin fransasini sadece stoperler demek ayıp olur çünkü lizarazu sagnol gibi iki bek şu an bile yok artı makalele vierada efsanedir , Henry dediğin gibi tüm zamanların en iyi golcülerinden tartışılmaz bana göre

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eksi galatasaray ( sourlions)WhatsApp grubunda olan varmi burdan ?

Let's go...

Mr. Rodop: "UEFA yeterlilik belgesi almak için mali disipline bakılıyordu, bunun içinde futbolcu maaşları da vardı. Kap açıklamaları yapılsa idi UEFA ya verilen raporda maliyet yüksek görülecekti. Dün UEFA dan katılım belgesi geldi. Artık resmi açıklamalar gelmeye başlar"

Akilli bir herif oldugu icin gercek yeni Turkiye'de cumhuriyet degerlerine ve kurulus ayarlarina geri donusun kokusunu almis ve bu baglamda Koc grubunun orijinal kimligine vurgu yaparak tekrar ulkenin bir numarali ekonomik ve kulturel kurumu haline gelmesinin adimlarini atmistir

Kralin soyle zeki yetenekli ve guzel bir kizi varsa evlensek yaw
rte'nin fisini cekmisler, son cirpinislari bunlar, istanbul düserse son kalesi düsmüs olur

Gigi
Cafu. Ferdinand Nesta. Carlos
Viera. İniesta
Messi. Zidane. Ronaldo
Henry
28 yaşındayım izlediğim en iyi topçular..

D9qgdaWWsAA9c37
i

Diagne ve Belhanda'yi satip yerlerine almamiz gereken ikili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt