- 10 Mart 2013
- 121.507
- 158.177
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icine ne koyuyosun
bu alacağı bizzat annesine yapacağım hizmetlerle kapatmak isterim.
Icine ne koyuyosun
dönemin fransasini sadece stoperler demek ayıp olur çünkü lizarazu sagnol gibi iki bek şu an bile yok artı makalele vierada efsanedir , Henry dediğin gibi tüm zamanların en iyi golcülerinden tartışılmaz bana göreFransa yı henry zidane ve stoperleri ayakta tutuyordu hep bence, djorkajeff i zaten forvet saymıyorum ama dugary olsun trezeguet olsun wiltord olsun hep euro world cup finallerinde attıkları gollerin ekmeklerini yediler. Hepsini toplasan Henry nin sol taşağındaki sivilce etmezler bana sorarsan
Eksi galatasaray ( sourlions)WhatsApp grubunda olan varmi burdan ?
Henry deyince akan sular durur rengim. İzlediğim en iyi forvetti kendisi el fenomeno dahil.dönemin fransasini sadece stoperler demek ayıp olur çünkü lizarazu sagnol gibi iki bek şu an bile yok artı makalele vierada efsanedir , Henry dediğin gibi tüm zamanların en iyi golcülerinden tartışılmaz bana göre
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rte'nin fisini cekmisler, son cirpinislari bunlar, istanbul düserse son kalesi düsmüs olurAkilli bir herif oldugu icin gercek yeni Turkiye'de cumhuriyet degerlerine ve kurulus ayarlarina geri donusun kokusunu almis ve bu baglamda Koc grubunun orijinal kimligine vurgu yaparak tekrar ulkenin bir numarali ekonomik ve kulturel kurumu haline gelmesinin adimlarini atmistir
Kralin soyle zeki yetenekli ve guzel bir kizi varsa evlensek yaw
tamamdır oradan gelHenry deyince akan sular durur rengim. İzlediğim en iyi forvetti kendisi el fenomeno dahil.
Olay fisini cekmekle alakali degil, zaten gidiyor, gidecek cunku sartlar bunu gerektiriyor, bunlar da gidis sonrasi olasi senaryolari konusuyorlarrte'nin fisini cekmisler, son cirpinislari bunlar, istanbul düserse son kalesi düsmüs olur
Gigi
Cafu. Ferdinand Nesta. Carlos
Viera
Messi. Zidane. Ronaldo
Henry
28 yaşındayım izlediğim en iyi topçular..
Bende de 6 tane formasi var kralintamamdır oradan gel) , bende formasını aldığım tek oyuncudur , aynı kafadayz ozaman
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Melih Sönmez ordaydi degil mi ustat
Sende ordaydın yanılmıyorsam ustat. Sayende dahil olmustum gruba