Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.235
- 72.844
- 5.188
Benim adım Ergin
Otururum GER-GİN GER-GİN
Otururum GER-GİN GER-GİN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonra hoca takimi yine sampiyon yapar hoca dusmanlari ölü taklidiBizde city kadar para olsa ne yazar, biz yine bizim ligten 20 milyon verip oyuncu alırız.
evet oynadi son bi kac mac, son yilkarda mükdmmel etki veren tek forvet, grrek zeka gerek hiz mükemmeldi, gomisden cok cok daha kaliteli transfer olur!Abubakar sakatlandiktan sonra bu sezon dondu mu?
Tabiki, tarih içinde böyle gelenin geçenin içinden geçmiş bir kaç örnek kadro var.V.Valdes - D.Alves - Puyol - Pique - Abidal - Xavi - Busquets - Iniesta - Pedro - Messi - Villa da felaket takimdi dominantlik acisindan
Eski halini biliyorum da onemli olan yeni hali.evet oynadi son bi kac mac, son yilkarda mükdmmel etki veren tek forvet, grrek zeka gerek hiz mükemmeldi, gomisden cok cok daha kaliteli transfer olur!
aboubakar nerden çıktı acaba ?Abubakar sakatlandiktan sonra bu sezon dondu mu?
Gazetedenaboubakar nerden çıktı acaba ?
Bu Banega'yi Cagne satisi sonrasina biraktik ama Cagne'den 15 gelince Sevilla "Ne 5 milyonu,sökülün lan paralari" deyip 7-8 istemesin.
600 bin kazaniyor.Vedat 2.2 mio olayi dogruysa yaziklar olsun yeter be ozaman harbi ibra mibra etmesinler bunlari
Bizle pazarlik masasina oturan kapiyi 2 den aciyor temizinden
Sanki rize ye kac kazaniyor 500 bin den fazla degildir...
Mac 800 bin 1 mio
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi