Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray ve Rizespor, Vedat Muriqi'in bonservisi konusunda 3,5 milyon Euro'ya büyük oranda anlaştı.

Muriqi, Galatasaray'da bonuslarla birlikte 2 milyon 200 bin Euro kazanacak. (TRT Spor) https://t.co/uHjdMzFoXb
Alacağı para çok fazla. Yine hata yapıyorlar biz bonservisi bir şekilde çıkarıyoruz. Ama adamı yollayamiyorsun bu paraları başka kimse vermediği için.

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alakasız.les gibi oynuyor tabiki söveceğiz.luyindama dünyanın en kötü futbolcusu olsa bile ona laf soylememeliyiz o zaman...

Ben sövemezsiniz demedim ki, yüzüne karsi sövebilirmisiniz diye bir soru sordum sadece...

Diagne´ye les diyorsunuz, adam 30 gol atmis 10 milyon avro üzeri piyasa degeri var, takimin en degerli oyuncusu. Zaten satilmak icin alindi bu Adam. Takima uyum süreci uzun sürdü, eger sürmeseydi belki bizde 10 degil 15-20 gol atip ikinci yari 20 milyon avro üzeri paraya gidecekti. Kötü hali 10 gol atti. 13-18 Milyon civari piyasa degeri var.

Bu adam zaten satilacak, Fatih Hoca aynisini söyledi bastan. Bu adamin daha degerini düsürmek icin o mücadele motivasyonunu nereden aldiginizi merak ediyorum. Bu adam hem ikinci yariya forvet gerektigi icin, hemde FFP acisindan bütce gerektigi icin alindi. Vazifesini bitirip gidecek, neden bukadar sabirssizsiniz ?

herifin instagramini spamleyenlerden dolayi kim bilir kac milyon lira para kaybettik. Aldigin kadar sat icin adamdan kazanacagimiz her kurus önemli.

Muriqi haberlerinin yalan olduğu 2.200.000 euro yıllık ücretten belli. Bu adam Gençlerbirliği'nde ilk senesinde aylık 5.000 dolara oynayan topçuymuş.

Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Jose Antonio Reyes'in oğlu Jose Antonio Reyes Lopez Real Madrid'e transfer oldu.

D9va_GDXoAAvjYT.jpg

Yeni yönetimin yüksek ücret verdiği bir oyuncu oldu mu?(maaş olarak)

Muriq 10m. Türüç 10m. Trezege 15m. Diagne 13m. Bu ne lannn. Abicim biz neden alıyoruz bu adamları. La kazikliyolar bizi biz neden müsade ediyoruz. Akil tutulması bu ya. Almayın abicim almayın ellerinde patlasın köpek gibi fiyat düşüp yalvaracaklar şuna 3m verip alın diye. Ulan dünyada futbolcu kıtlığı mi varda biz mi bilmiyoruz. Baneganin 5-6m ettiği yerde muriq türüç 10m lan. Az akıllı olsun şu yönetim artık biraz açılsın sınırlar dışına. Marcao lyundama dışında Avrupa'dan gelen var mı hatırlamıyorum. Şu kulübe is bitirici bir profesyonel getirin transfer ile ilgilensin. Ben Anadolu çöplüğüne daha fazla para verilmesini istemiyorummmm...

Maaş bütçesini düşürmeye çalışan yönetim yedek olarak gelecek Vedat'a 2.2 milyon Euro verirse kendisiyle çelişir. Böyle bir saçmalık yapacaklarını düşünmek dahi istemiyorum. Gelirse şayet 1.2 milyon Euro'dan fazla verilmemeli.

Olabildiğince düşük maaş, performansa dayalı bol bonuslu bir sözleşme verilmeli. Zaten hırslı bir futbolcu. Vedat' ın faydalı olacağını zannediyorum; mevcut kadro itibariyle Trezeguet den çok daha elzem...

diagne vedat muriç olası trezege transferleri bana hiç masum gelmiyor malesef. Baştan aşağıya siyaset kokan transferler bence.

Onyekuru - Babel - Trezeguet 3lüsünden ikisi gelicek gibi bakalım neler olacak.

Trezegeut artısı sağdada dikine oynayabiliyor.
Babel artısı forvet olarak kullanabiliriz.

5 den fazla olmaması şartıyla trezeguet gelsin isterim valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt