Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
Guillermo Burdisso.. ne kazma herifti öyle. Kulübü iyi soymuşlar o dönem.
Ontivero, Umut Gündoğan ve leş Salih’te var tabi.
Açıkçası bunu senin yazman şaşırttı beni. Genelde fena değildir futbolcu analizlerin. Ben nedense isinamiyorum bu adama. Tek ilgi çeken noktası yaşı. Ancak bumu Bruma veya Onyekuru mu dersen seçimin kesinlikle Onye sonra Bruma olur.Trezeguet gelirse en az 15-20 gole katkı verir ve yeterli olur diye düşünüyorum
Hoca onun bireysel,kendine oynayan oyun tarzını törpüleyecektir
Müthiş transfer olacak beklenenin aksine umarım kimse kapmadan alırız
Oğuzhan kayar diye ne olduğu belli olmayan boş bi topçuya 2.250 m TL para vermiştikGuillermo Burdisso.. ne kazma herifti öyle. Kulübü iyi soymuşlar o dönem.
daha iyiHaldun Domaç: Tetteh transferi imkansız, buralara yar olmaz

7m+%30+YunusTrezege için 7 m + sonraki satıştan pay + 1 futbolcu konuşuluyormuş
Bugün 2 gol atmış gelmez zaten.Ama ben Muriqi’den daha iyi olur diye düşünüyorumteteh bangura > tetteh
Kim diyor hocam?Trezege için 7 m + sonraki satıştan pay + 1 futbolcu konuşuluyormuş
Mustafa göksu dediKim diyor hocam?
Trezege için 7 m + sonraki satıştan pay + 1 futbolcu konuşuluyormuş
Diagneyi alacak olan kulüb 13 verecekse , 7 miljon biz onlara masanın altından verelim. 20 miljon euroya satmış yazdiralim. Zarari neyse verilsin yoksa zor oyuncu satacaz
Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk
Sadece diagne bonservisiyle buna bu paraları vereceklerse zaten biz kapatalım bu sezonu şimdidentirezege gelecekse mutlaka baska biri de satilacak demektir

Sow transferi veya Ertuğrul transferi için UEFA şikecileri sorguladı mı?sonra nolacak ustat olmayan parayi mi harcayacagiz
sene sonu uefa nerde lan 7 milyon dediginde ne diyecegiz