Emre Yildiz
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.137
- 1.563
Volkan, Harun, Berke, Kameni, Erten ile iyi bir 6lı olacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama kahkaha atınca sanki dalga geçiyormuş gibi geldin Aydın, bana da hak vermeni istirham ederim.Paylaşmana gerek yok gördüm o mesajları
Benim lafım da sana değil diğer şahsa.Burada iki laf kaldıramayıp taraftarla dalga geçer gibi isimleri yalanlıyor arka tarafta farklı konuşuyor.Tepkim ona sonra da burada bu şahsı savunanlar,avukatlığını yapanlar çıkıyor komedi
redface bozulmuş admin
Dogru degilbunu levent bey değil özgür ayten söyledi yalnız?
gitti lan gul gibi adam. kaca gidiyorIsmael Bennacer zu Lyon
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Soyle ki ilk etapta hak verdim sonucta Gsc takip ediliyor cidden spor medyasi tarafindan ki o gunku olumsuz Banega haberlerini ertesi gun beIN falan yaptiPaylaşmana gerek yok gördüm o mesajları
Benim lafım da sana değil diğer şahsa.Burada iki laf kaldıramayıp taraftarla dalga geçer gibi isimleri yalanlıyor arka tarafta farklı konuşuyor.Tepkim ona sonra da burada bu şahsı savunanlar,avukatlığını yapanlar çıkıyor komedi
bu gerikafali insallah satilirŞu Belhanda dan kurtulalım yeter.
Geçen hafta milli takımda kavga etmiş yeni okudum. Tweeter da faslılar nefret kusuyor umarım Mitroglou akşam sabah karını götürüyordur filan yazanlar olmuş.
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Tiplerinden anlasigim kadariyla drame ve lopy iyi topcu olacaklar.![]()
Dion Lopy'i kapmak lazim, u20 dunya kupasinda da iyi oynadi