Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor bizim Rennes e transfer oluyormuş. Burda adam ederler

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Ismael Bennacer zu Lyon

D91OXKAXUAEtFaM

Dion Lopy'i kapmak lazim, u20 dunya kupasinda da iyi oynadi

Paylaşmana gerek yok gördüm o mesajları

Benim lafım da sana değil diğer şahsa.Burada iki laf kaldıramayıp taraftarla dalga geçer gibi isimleri yalanlıyor arka tarafta farklı konuşuyor.Tepkim ona sonra da burada bu şahsı savunanlar,avukatlığını yapanlar çıkıyor komedi
Ama kahkaha atınca sanki dalga geçiyormuş gibi geldin Aydın, bana da hak vermeni istirham ederim.

Bu yazımı gören bir yönetici arkadaş bana ozel mesaj atabilir mi acaba ben atamıyorum

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Şu Belhanda dan kurtulalım yeter.
Geçen hafta milli takımda kavga etmiş yeni okudum. Tweeter da faslılar nefret kusuyor umarım Mitroglou akşam sabah karını götürüyordur filan yazanlar olmuş.

Origi zu Betis Séville 11 milyon Euro.

Balotelli zu Genoa 2 milyon Euro maaş

Paylaşmana gerek yok gördüm o mesajları

Benim lafım da sana değil diğer şahsa.Burada iki laf kaldıramayıp taraftarla dalga geçer gibi isimleri yalanlıyor arka tarafta farklı konuşuyor.Tepkim ona sonra da burada bu şahsı savunanlar,avukatlığını yapanlar çıkıyor komedi
Soyle ki ilk etapta hak verdim sonucta Gsc takip ediliyor cidden spor medyasi tarafindan ki o gunku olumsuz Banega haberlerini ertesi gun beIN falan yapti

AMA

Albayrak cikip Tvde evet ilgileniyoruz Banega icin gorustuk falan dedikten sonra burada yalanlamaya devam etmenin bir mantigi yoktu

Şu Belhanda dan kurtulalım yeter.
Geçen hafta milli takımda kavga etmiş yeni okudum. Tweeter da faslılar nefret kusuyor umarım Mitroglou akşam sabah karını götürüyordur filan yazanlar olmuş.

bu gerikafali insallah satilir

İlk 11e forvet için kimi alacaklar acaba çok merak konusu.

Chicarito desen tek forvet yapabilir mi muamma.
Vedat desen onla mı cl ye çıkacağız

Hadi 2 si beraber desen, ulan ozaman orta saha boşaldı.

Karmakarışık düşünceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt