Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D91OXKAXUAEtFaM

Dion Lopy'i kapmak lazim, u20 dunya kupasinda da iyi oynadi

Beyaz yok yaw.

Bu zenciler futbolda da 1 numara olacaklar yakinda.

Edit: yaw africa u20 imis!! :)

Son düzenleme:
17 Haziran'da Ozgur Ayten Banega'ya kulliyen yalan dedi
18 Haziran'da Apo Aspor'a Banega ile gorusuyoruz dedi (aksam 5-6 sularinda)
Benhun-Unsal-O.Ayten kavgasi 18 Haziran'i 19 Haziran'a baglayan gece saat 1-2 sularinda patlak verdi
ben gece kavga etmedim
yanlış bilgilerle insanları kandırmayalım

Aboubakar tam bu ligin oyuncusu fizik gücü ve çabukluğu ile üstelik kreatif bir oyuncu takım arkadaşlarına hücumda çok yardımcı oluyor + olarak da skillful bir oyuncu bire birde rakibini karşısına aldığı zaman eskitir

Şöyle kaba taslak bir hesap yapsak
Diagne 16 mil.€
Mariano 2.5 mil.€

Luyindama 3.5 mil.€
Babel Free
Banega 5 mil.€

Desek geriye 10 mil.€ kalıyor Porto o paraya kolay kolay bırakmaz Aboubakar'ı ancak olur da bir şekilde gelirse çok fenaa olur

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-Banega
Feghouli-Belhanda-Babel
Aboubakar

Devre arasında da Nagatomo ve Fernando ikilisini değiştirebilirsek var ya ...
giphy.gif

Nevzat Dindar: "Babel, Şener ve Jimmy Durmaz ile anlaşmasına rağmen henüz resmi bildirimde bulunmayan Galatasaray, askerde bulunan Şener dışında diğer oyuncuların resmi duyurusunu yapacak. Deniz, Muriqi ve Banega için de girişimler hızlanacak."

@Nurullah Fethi gecen soyledigim gibi ben bu transfere olumlu bakiyorum, tutmazsa da bir sey kaybetmeyiz, belcika liginden oynayabilecegi bir takima kiralanmali

Ben de sonuç olarak kötü bakmıyorum ama pek ışık alamadım diyorum sadece.

Şimdi alıp kiraya vereceksek sorun yok. Hatta baya sevinirim ama bugüne kadar hiç örneğini görmedik bizim transfer politikamızda.

Kiralanmazsa yabancı sınırı var ve iki banko stoper yabancı, 2 sağ bek yabancı bu durumda bence defans hattına bir yabancıya daha gerek yoktu.

Takımın en eksik bölgesi olan forvet veya orta saha için o hakkımızı kullanmak gerekirdi diyorum.

Aboubakar tam bu ligin oyuncusu fizik gücü ve çabukluğu ile üstelik kreatif bir oyuncu takım arkadaşlarına hücumda çok yardımcı oluyor + olarak da skillful bir oyuncu bire birde rakibini karşısına aldığı zaman eskitir

Şöyle kaba taslak bir hesap yapsak
Diagne 16 mil.€
Mariano 2.5 mil.€

Luyindama 3.5 mil.€
Babel Free
Banega 5 mil.€

Desek geriye 10 mil.€ kalıyor Porto o paraya kolay kolay bırakmaz Aboubakar'ı ancak olur da bir şekilde gelirse çok fenaa olur

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-Banega
Feghouli-Belhanda-Babel
Aboubakar

Devre arasında da Nagatomo ve Fernando ikilisini değiştirebilirsek var ya ...
giphy.gif
bu 11 hizli ataga nekadar cikabilir emin degilim

Fernando ve Nagatomoyu satarsan simdi satarsin. 6 ay sözlesmi kaldigi an, kisin 1-1,5 milyon zor alirsin onlar icin

bu 11 hizli ataga nekadar cikabilir emin degilim
Neden çıkamasın ki reis ? illa Onyekuru gibi sprint bağımlısı adamlar olmasına gerek yok hızlı atağa çıkmak için senin oyuncularının ne kadar doğru pozisyon aldığı pas tercihlerinin doğru olup olmaması ve yaptığın sprintlerin kalitesi ile alakalı bir olay

Babel mesela bu işi çok iyi yapıyor Aboubakar sakatlık dönemini atlatmış fizik olarak sağlamsa yine bu işi yapar Banega mesela hızlı atağa çıkacağımız zaman istediği adamın ayağına topu kondurabilecek bir oyuncu Feghouli yine hücum bilgisi çok gelişmiş doğru pozisyonları alan bir oyuncu

Hiçbir futbolcu toptan hızlı değildir reis, senin kaliteli hücum oyuncuların olduğu sürece gol atma skalamız da genişler. Artık Messi bile topla slalom yapmak yerine topu doğru kullanmanın derdinde

Aboubakar’ı kiralayacaksak Diagne’den gelecek paraları direk Bennacer ve Skov’a yatıralım.

Neden çıkamasın ki reis ? illa Onyekuru gibi sprint bağımlısı adamlar olmasına gerek yok hızlı atağa çıkmak için senin oyuncularının ne kadar doğru pozisyon aldığı pas tercihlerinin doğru olup olmaması ve yaptığın sprintlerin kalitesi ile alakalı bir olay

Babel mesela bu işi çok iyi yapıyor Aboubakar sakatlık dönemini atlatmış fizik olarak sağlamsa yine bu işi yapar Banega mesela hızlı atağa çıkacağımız zaman istediği adamın ayağına topu kondurabilecek bir oyuncu Feghouli yine hücum bilgisi çok gelişmiş doğru pozisyonları alan bir oyuncu

Hiçbir futbolcu toptan hızlı değildir reis, senin kaliteli hücum oyuncuların olduğu sürece gol atma skalamız da genişler. Artık Messi bile topla slalom yapmak yerine topu doğru kullanmanın derdinde
babel genc olsa dediginde haklisin diyebilirim. ben onda okadar dinamizm gormuyorum. tabiki pozisyon almasi onyekuruya gore iyi. o avantaj. ligde bu tutarda sampiyonlar ligi cok daha fazla dinamizm istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt