Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
![]()
Dion Lopy'i kapmak lazim, u20 dunya kupasinda da iyi oynadi
Beyaz yok yaw.
Bu zenciler futbolda da 1 numara olacaklar yakinda.
Edit: yaw africa u20 imis!!
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Dion Lopy'i kapmak lazim, u20 dunya kupasinda da iyi oynadi
ben gece kavga etmedim17 Haziran'da Ozgur Ayten Banega'ya kulliyen yalan dedi
18 Haziran'da Apo Aspor'a Banega ile gorusuyoruz dedi (aksam 5-6 sularinda)
Benhun-Unsal-O.Ayten kavgasi 18 Haziran'i 19 Haziran'a baglayan gece saat 1-2 sularinda patlak verdi
bezelyeler kucukmuymusYakup Çınar: "Bugün TT Arena’da çıkan öğle yemeği menüsünde Bezelye varmış."
@Nurullah Fethi gecen soyledigim gibi ben bu transfere olumlu bakiyorum, tutmazsa da bir sey kaybetmeyiz, belcika liginden oynayabilecegi bir takima kiralanmali
bu 11 hizli ataga nekadar cikabilir emin degilimAboubakar tam bu ligin oyuncusu fizik gücü ve çabukluğu ile üstelik kreatif bir oyuncu takım arkadaşlarına hücumda çok yardımcı oluyor + olarak da skillful bir oyuncu bire birde rakibini karşısına aldığı zaman eskitir
Şöyle kaba taslak bir hesap yapsak
Diagne 16 mil.€
Mariano 2.5 mil.€
Luyindama 3.5 mil.€
Babel Free
Banega 5 mil.€
Desek geriye 10 mil.€ kalıyor Porto o paraya kolay kolay bırakmaz Aboubakar'ı ancak olur da bir şekilde gelirse çok fenaa olur
MusleraDevre arasında da Nagatomo ve Fernando ikilisini değiştirebilirsek var ya ...
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-Banega
Feghouli-Belhanda-Babel
Aboubakar
![]()
Onu sabah içtim renkdas.
Neden çıkamasın ki reis ? illa Onyekuru gibi sprint bağımlısı adamlar olmasına gerek yok hızlı atağa çıkmak için senin oyuncularının ne kadar doğru pozisyon aldığı pas tercihlerinin doğru olup olmaması ve yaptığın sprintlerin kalitesi ile alakalı bir olaybu 11 hizli ataga nekadar cikabilir emin degilim
Redface cidden gitmiş ya oldu olacak reisi de yasaklayın Ekli dosyayı görüntüle 49513
babel genc olsa dediginde haklisin diyebilirim. ben onda okadar dinamizm gormuyorum. tabiki pozisyon almasi onyekuruya gore iyi. o avantaj. ligde bu tutarda sampiyonlar ligi cok daha fazla dinamizm istiyor.Neden çıkamasın ki reis ? illa Onyekuru gibi sprint bağımlısı adamlar olmasına gerek yok hızlı atağa çıkmak için senin oyuncularının ne kadar doğru pozisyon aldığı pas tercihlerinin doğru olup olmaması ve yaptığın sprintlerin kalitesi ile alakalı bir olay
Babel mesela bu işi çok iyi yapıyor Aboubakar sakatlık dönemini atlatmış fizik olarak sağlamsa yine bu işi yapar Banega mesela hızlı atağa çıkacağımız zaman istediği adamın ayağına topu kondurabilecek bir oyuncu Feghouli yine hücum bilgisi çok gelişmiş doğru pozisyonları alan bir oyuncu
Hiçbir futbolcu toptan hızlı değildir reis, senin kaliteli hücum oyuncuların olduğu sürece gol atma skalamız da genişler. Artık Messi bile topla slalom yapmak yerine topu doğru kullanmanın derdinde