- 13 Ekim 2014
- 108.679
- 58.354
- 4.588
te allahim...Kavga arasında cımbızla çıkardığım duyuma göre çok zor transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
te allahim...Kavga arasında cımbızla çıkardığım duyuma göre çok zor transfer
ben hakaret etmedim hocamKeşke saygı duysaydın.Banada Levent abinin dedikleri çelişkili gelmişti ama haber aldığı yer onu yanıltmıştır diye düşündüm ve birdefa hakaret etmedim.Önce saygı
bizim duyumcular ne diyor pekievren oyuncu bazinda ufak fark var dedi daha kuluple konusulmamis.
bizim duyumcular ne diyor peki
Adamlar mal diyor, karaktersiz diyor, moderator de duyum kovaliyor. Forum cok guzel, siz de gelsenizegelsenize @antu.comben hakaret etmedim hocam
emre m ho yazdım
burada abartılacak hiçbir şey yok
olayı bana yıkan birkaç karaktersiz var
daha alıntılara cevap bile veremiyorlar
Bu iş sana niye patladı rtaş bi türlü anlamadımben hakaret etmedim hocam
emre m ho yazdım
burada abartılacak hiçbir şey yok
olayı bana yıkan birkaç karaktersiz var
daha alıntılara cevap bile veremiyorlar
beni de ekleseniz ya rdasDuyum whatsapp grubundan beni kim çıkardı , bir daha ekler misiniz ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mal diyen konudan atıldıAdamlar mal diyor, karaktersiz diyor, moderator de duyum kovaliyor. Forum cok guzel, siz de gelsenizegelsenize @antu.com
Akif abi selam (abi diyorum, 28 yasindayim; yastan ziyade agiz aliskanligindan) yorumlarin ve dogru degerlendirmen icin sahsen tesekkur ederim, artik salca olana sadece moderasyonu davet edecegim ve salca olanlar gibi eglence amacli forumda takilacagim. Fakat kendi aramizda bir organizasyon yapip hem bilgi paylasimi, hem keyifli bir Galatasaray toplantilari yapabiliriz arada. Ne dersin?
olayları sen de biliyorsun semihBu iş sana niye patladı rtaş bi türlü anlamadım