Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke saygı duysaydın.Banada Levent abinin dedikleri çelişkili gelmişti ama haber aldığı yer onu yanıltmıştır diye düşündüm ve birdefa hakaret etmedim.Önce saygı
ben hakaret etmedim hocam
emre m ho yazdım
burada abartılacak hiçbir şey yok
olayı bana yıkan birkaç karaktersiz var

daha alıntılara cevap bile veremiyorlar

-------------Fernando--------------
-----Seri-------------Belhanda-----

hiç olmazsa şunu yapalım

Noluyo arkadaslar kavga mi var boşuna birbirinize laf söylemeyin ya belhanda satilmadi daha orda birleşin haydi

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Özgür ayten renktaşa o gün organize tahrik vardı..benhun adlı şahıs da bunun başıydı..şimdi ortalarda yok..yakışmıyor bu tarz tahrikler beylik laflar..adam burada geliyor aldığı bilgiyi paylaşıyor...bu kimlere batıyor amaç ne böyle sataşmanın anlamıyorum

Akif abi selam (abi diyorum, 28 yasindayim; yastan ziyade agiz aliskanligindan :)) yorumlarin ve dogru degerlendirmen icin sahsen tesekkur ederim, artik salca olana sadece moderasyonu davet edecegim ve salca olanlar gibi eglence amacli forumda takilacagim. Fakat kendi aramizda bir organizasyon yapip hem bilgi paylasimi, hem keyifli bir Galatasaray toplantilari yapabiliriz arada. Ne dersin?

Öncelikle İstanbulda olsam memnuniyetle katılırdım ama ordudayım zaten çok istiyorum forumdan arkadaşlarla bir araya gelmeyi..

Sen takma bak çok ciddiyim koca adamlar birinin popüler olmasını çekemiyor hani senin mesajına 30 like geliyor ya o tarz adamlar ekran başında tırnaklarını yiyor o kadar yılını vermiş foruma bilgisi de var ama elinoğlu bir bağlantısı sayesinde ondan daha popüler oluyor :)

Forum içerisinde de senin gibi arkadaşlara özel bölüm olsun inanmayan arkadaşlar o bölüme post atamasın hatta hiç okumasın diye bir önerim olmuştu.. Aslında en temizi buydu boşa bu kadar gürültü koptu

Duyumcu arkadaslara haksizlik edildigini goruyorum.

Oyle ki Hasan sas bile hangi oyuncularla ilgilenildigini biliyordur ama o bile bir cok oyuncunun son gun olup olmayacagini tam bilemez. Oldu dedigi adam son dakika olmayabilir, cok da olmustur eminim.

O yuzden buradaki arkadaslara haksizlik etmeyelim. Gazeteler gunde 100 tane adam paylastiklari halde birini bile bilemeyebiliyor !!

Acilen transfer yapmak gerek millet birbirine sardı aldığımız oyuncuyu konuşurduk hava dağılırdı az da olsa ..

Belki eksik, belki tam ama bir şekilde bilgi edinebilen birkaç kişi var, gurur-onur zedelenmedikten sonra ne gerek var polemiğe, tahrike? Sonra yaprak kıpırdamıyor oluyor...

O onursal üye o gün baya bir boş yapmisti. Girerse yüzüne de söylerim.

Ya Abdurrahim devre arası Alanı alamadi herkesin gözü önünde. Burda bilgi paylaşan arkadaş bunu nerden bilebilirdi. Siz neden bu arkadaşlara yukleniyosunuz. Özgür Ayten size ne yapmış lan. Adam yanilabilir. Tekrar ediyorum herkes Alan tamam derken olmadi. Bu adamlar nerden bunu bilcek. Duyduğunu iyi niyetle gelip paylaşıyor. Diyorsanız ki kimse duymasın fiyat artmasin bişey diyemem ama adam geçen sene bir sürü bilgi verdi bize. Şimdi nankörlük etmeyin. Eğer trolluk yaptığını ispat ederseniz gelin söyleyin. Yasaklansin forumdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt