Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.166
- 20.336
- 2.973
Gurrpegi ben gibi kendisini tanımayanlar için muamma. İddia ettiği gibi Banega gelirse rüştünü ispat etmiş olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunun aynısı bizim renkler ilede süper olur
![]()
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
transfer için gitmemiş
Lesh ki ne lesh bir liste utanıyorum şu 4 topçunun maliyeti ne kadar tutar? Yıllık 7 milyon Euro ya bir yıldız getir bunun dördünden iyidir ve daha mantıklıdır.Nevzat: Çarşambadan itibaren kaplar gelmeye başlar. Babel,Şener,Yusuf,Adem transferleri bitti.
transfer için gitmemiş
Burasi beyaz futbolmu? Geyik falan. Lutfen ciddi olalim ve transfer haberleri paylasalim/yorumlayalimYav kimSe kusura bakmasında bu nöbet konusu yıllardır burada geyik yapılan bir konu zaten kimse atomu parçalamıyor siz niye bu duyum muyum işlerini bu kadar ciddiye aldınız bu sene ben onu anlamadım? Burada 24 saatin 20 saati yani nöbet konusu için söylüyorum komiklikler şakalar yapılıyor bunu şikayet amaçlı söylemiyorum yani bu böyle.Bu sene bu duyum muyum işlerine neden bu takar takıldı millet ? İsteyen istediği geyiği yapıyor zaten 2-3 duyumcu bişeyler yazsa ne yazmasa ne asılsızsa adamı konudan atarsınız yada ne bileyim gülün geçin çok uzadı bu dönem bu mevzu.
Bunu cuma benim dediğimi pazar giyeriz.
Burasi beyaz futbolmu? Geyik falan. Lutfen ciddi olalim ve transfer haberleri paylasalim/yorumlayalim
Muslera14 yabancı her sisteme uygun çöpsüz üzüm
(Altay)
Guga Luyindama Marcao Linnes
(Linnes-Şener-Donk-Ahmet-Altyapi-Emre)
Herrera Delph
(Donk-İrfan-Selcuk-Altyapi)
Feghouli İanis Onyekuru
(Yusuf-Jimmy-Arda,Babel)
Aboubakar
(Vedat,Babel)
Bir de maçı Ercan Taner anlatsın, İanis'in gölünde Hagiii desin şampiyonluğa bedel yemin ediyorum![]()
İnter in buna benzer formasını haçlı seferlerine ve hristiyanlık sembolüne bağlayan bir medya varken muhtemelen vatanhaini ilan ediliriz.