Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Yusuf Erdogan malini alicagimiza Sinan takimda kalsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Taha Teklerof course yani hayranim oglum sana dusuncelerine malligina
Yusuf Erdogan malini alicagimiza Sinan takimda kalsin.
bos yorumlarindan biktim artik biraz akillan. yusuf erdogan gibi bal yapmayan ariyi isteyen hele galatasarayimiza isteyen birisi su forumda dolasmasina karsiyim. ha acun ve fenerbahceye prim ve para kazandirdigindan bile bahsetmiyorum
Çok yetenekli solak sağ açık, oyun da kurabiliyor sağda, özellikle Skubic ile çok etkili olacaklardır.. Konya Bajici de geri aldı orada Aykut ile parlamıştı zaten.. O yüzden baya iyi hamleler yapıyorlar
Bakıyorlardır Aykut hıyarı balkanlardan toplarStoper, sol bek ve orta saha da lazım.
Belese olmasi iyi. Sinanin yerine gelen isteTakımımızın gündeminde olan Yusuf Erdoğan, Bursaspor’dan alacakları ihtar sürecinde ödenmediği için serbest kaldı.
Sizce bu transfer faydalı olur mu?
Abi gelip durup dururken saldirida olan o benden yana sıkıntı yok. Saldirirsada alir cevabini.Gereksiz tartışmalara son verin.
Pek cevap verememissinde hal edildi ama xdAbi gelip durup dururken saldirida olan o benden yana sıkıntı yok. Saldirirsada alir cevabini.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zamanında bize gelse şu an Milli takımın değişmezi olmuştu belki Avrupa'ya satmıştık.A Spor'un haberine göre; geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk ile ilgileniyor.
Bu neden bu kadar cakildi aklim almiyor. Potansiyeli olan bir oyuncu idi, hele dribbling özelligi cok iyi idi izledigim maclarinda.A Spor'un haberine göre; geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk ile ilgileniyor.
Kardeşim ciner den topçu almak zor..Trezeguet'i almamız gerektiğine inanıyorum, o da Davillanın oyuncusu 8e falan alırsak 2 katına rahat satarız Ndiaye yi de 16ya kitlemiş biri davilla
Beleşe net iyi transferBaşakşehir, Salzburg forması giyen Norveçli forvet Fredrik Gulbrandsen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. (TRT Spor)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi