Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bos yorumlarindan biktim artik biraz akillan. yusuf erdogan gibi bal yapmayan ariyi isteyen hele galatasarayimiza isteyen birisi su forumda dolasmasina karsiyim. ha acun ve fenerbahceye prim ve para kazandirdigindan bile bahsetmiyorum

Renktas, biraz takip ettim yazismalarinizi ve sanki Yigitin üzerine fazla yukleniyorsun gibi. Burasi bir forum ve herkes kendi fikrini sunma iradesine sahip diye biliyorum. Haddime degil ama profilresminede arkadaşın resmini koyup agir bir itham ile taclandirmissin. Arkadas yine olgun bir sekilde davranip alttan aliyor, lakin sen cok sinirlari zorluyorsun sanki. Evvela yazilarimizi yazinca veya bir tavir takininca karsi tarafin haysiyet ve gururunu gözetelim

Çok yetenekli solak sağ açık, oyun da kurabiliyor sağda, özellikle Skubic ile çok etkili olacaklardır.. Konya Bajici de geri aldı orada Aykut ile parlamıştı zaten.. O yüzden baya iyi hamleler yapıyorlar

Stoper, sol bek ve orta saha da lazım.

Şu Adem Büyük ile Arda denilen şeref yoksunlarını her transfer dönemi bize çaktı çakacaklar diye korkuyorum.Emekli olsalar da kurtulsak.Hocalar değişiyor yönetimler değişiyor ama bu iki isim hep gündeme geliyor

Transfersizlikten birbirimizi sevecek kivama geldik.

A Spor'un haberine göre; geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk ile ilgileniyor.

A Spor'un haberine göre; geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk ile ilgileniyor.
Zamanında bize gelse şu an Milli takımın değişmezi olmuştu belki Avrupa'ya satmıştık.

Dünyada arapların sövüçlediği tek klüp biziz herhalde...

Bize geldiler mi ceplerinde akrep oluyor ..

Diagne'ye şaşırıp 25 milyon euro Belhanda ya 15 milyon euro falan verseler tadından yenmezdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt