Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba ve Luyindama nın duyumcusundan,

* Muriç ve Türüç tamam
* Aboubakar ve Trezeguet için şartlar zorlanıyor
* Banega için Diagne nin resmi satışı bekleniyor.

Arsenal'in hedefinde Kieran Tierney var

D95D2ksXoAEeEKT.png

Fm'nin yıldızı
Bana işte böyle isimler ile gelin!
(gerçi nerdeyse hiç almayiz bu tür adamları, ama neyse...)

Trezeguet yı istemiyoruz ayrıca !!!!

Trezeguet nerden cikti? Henry ve Babel gelecek demiyorlarmi?

Feghouli + 5 senelik sözlesme imzalayacak Yunus var. Henry ve Babel haric Jimmy, Yusuf ve Ademin ismi geciyor. O kadar kanat oyuncuyla ne yapacagiz?

Emre Akbaba ve Luyindama nın duyumcusundan,

* Muriç ve Türüç tamam
* Aboubakar ve Trezeguet için şartlar zorlanıyor
* Banega için Diagne nin resmi satışı bekleniyor.
Muriç 10 Türüç 10 Abuş 12 Trezege 15 Banega 5 etti mi 52 m avro. Diagneden beklenti de 60m olsa gerek

Paintsil ismi çıkmıştı bir ara nasıl oyuncu o? Trezeguet'e göre maliyeti baya düşüktü. İzleyenler aydınlatsın beni.

Adem Büyük
Trezeguet
Yusuf Erdoğan
Deniz Türüç
Vedat

Alın size "Süperlig Paketi"

peki balay icin ne tercih edersin
Hiç o taraflara gitme lesh balayı için Hanoï Vietnam, Bali,Maurice adaları,Filipinler Filan iyi. Hem ekonomik hem sıcak hem yakın hem lüks olsun dersen Mısır Sharm-el-sheikh şehrinde geceligi herşey dahil 40€ ya öyle oteller varki müthiş.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Paintsil ismi çıkmıştı bir ara nasıl oyuncu o? Trezeguet'e göre maliyeti baya düşüktü. İzleyenler aydınlatsın beni.

Belçika liginde bizim lige benzer bir oyun var

Genelde tempolu maçlar olsa da fiziki ağırlıklı bir lig orada başarılı olamayan birinin burada gelip başarılı olması bana biraz zor geliyor.Fatih Hoca yönetiminde belki çıkış yakalar orasını kestirmek güç

Hani topçu alacaksak Lig 1,Belçika tarzı ligler bize daha uygun bence

Zaten ismi okunmayan adam kalmadı piyasa da. Önemli olan alıp sonrasında satabileceğimiz oyuncuları bulup yatırım yapmak. Yoksa son sözleşmesi olacak adamlara para bayılırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt