Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando Banega
Feghouli Belhanda Babel
Muriqi

Acayip yavaş bir takım olacağız eğer söylentilere göre bu kadro oluşursa.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence hoca Muriqi'nin yanına hızlı bir bitirici alıp hakan-arif, elmander-baros gibi bir ikili oluşturmak istiyor. (Klasik)
Forvetlerden birinin pres özelliği olunca orta sahada +1 hücum ağırlıklı topçu oynatabiliyorsun.
Yanlız iki tereddütum var, 1-on libero olarak Fernando'yu düşünüyor mu onu merak ediyorum. O bölgeye Melo gibi atletik birini bulmak lazım.
2-mariano ve nagatomo ile ilgili ne düşünüyor acaba. Çünkü beklerin de tren gibi olması lazım çift forvet oynuyorsan.

Boş verin Banega'yı filan Babel'e imza attıralım Diagne'yi satıp Aboubakar'ı alıp Nakamba'ya kiralık + zorunlu satın alma opsiyonu uygulayalım yolumuza bakalım

OUUtIm.png
O kadar göze hoş geliyor ki tek kusur Marcao'nun sol stoper olmaması.

Nakamba 20 falan etmez, veren olabilir ama o kadar etmez.

Wesley'i bile hala 20 kağıt üstüne gönderemediler.

Ben hâlâ transferde gideceklerden bir ters köşe bekliyorum.
Devre arası yapılan revizyon hem maddi hem de oyun kalitesi olarak takıma müthiş bir seviye atlattı.
Hoca da bu revizyonun devam edeceğini ve hatta bu konuda duyumculara itibar etmeyip sabır göstermemizi defaatle istedi.
Son olarak ben hocanın da yönetimin de hem camia içi hem camia dışı düşmanların son derece farkında olarak hata yapmadan ilerlemek istediklerini düşünüyor ve onlara son derece güveniyorum.

Banegayı aşırı istiyorum aşırı bide çok moda girdik yıkılırız olmazsa :((

Reis Banega'yı ben de çok istiyorum da o Monchi denilen it transferi bozacak gibi geliyor bana bozmasa bile iyice soymaya çalışacak bizi öyle basında geçen gibi 3.5 mil.€ bonservis için filan satmaz Banega'yı o adam en az 7 mil.€ bonservis ister onu da verebilir miyiz ? bilmiyorum daha forvet transferi var Luyindama'nın bonservisi var

Reis Banega'yı ben de çok istiyorum da o Monchi denilen it transferi bozacak gibi geliyor bana bozmasa bile iyice soymaya çalışacak bizi öyle basında geçen gibi 3.5 mil.€ bonservis için filan satmaz Banega'yı o adam en az 7 mil.€ bonservis ister onu da verebilir miyiz ? bilmiyorum daha forvet transferi var Luyindama'nın bonservisi var
6 milyona olacak bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt