Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alın size Bomba bir Haber

Galatasaray bir süredir peşinde olduğu Breel Embolo’nun maliyetini duyunca masadan kalktı. İsviçreli forvetin kontratında ’25 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi olduğu ortaya çıktı. (Akşam)

Nakamba denilen gibi düz sadece koşan bir oyuncu ise, bu istek nedir anlamıyorum. Bir zamanlar saido vardı ortasahada tek başına koşardı ama gönderdik çünkü suya sabuna karışmadan oynuyordu. Bizde orta saha oynayacak adam melo, selçuk gibi yaratıcı özellikleri olmalı. Sahaya karakter koymalı. Bu yüzden banegayı istiyorum mesela. Fernando bile özel işler yapabilen bir topçu bazen. Keşke genç fernando yu bulsak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler bugün gölgede 34 dereceyi gördü burası.
İki çocukla yüzme havuzuna gittim. Sudan çıkmadık yine ferahlayamadım.
Yaprak kımıldamıyor saat 20.15 yine çok sıcak bunaltıcı ve nemli.

Balkon dayım yazarken terliyorum.

Uzun lafın kısası transfer varmı bugün?

Gscimbom mobil

Alın size Bomba bir Haber

Galatasaray bir süredir peşinde olduğu Breel Embolo’nun maliyetini duyunca masadan kalktı. İsviçreli forvetin kontratında ’25 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi olduğu ortaya çıktı. (Akşam)

Iyi uydurmuslar. 26,5 milyona aldiklari oyuncuya 25 milyonluk serbest kalir maddesi koymuslar ha?

Nakamba denilen gibi düz sadece koşan bir oyuncu ise, bu istek nedir anlamıyorum. Bir zamanlar saido vardı ortasahada tek başına koşardı ama gönderdik çünkü suya sabuna karışmadan oynuyordu. Bizde orta saha oynayacak adam melo, selçuk gibi yaratıcı özellikleri olmalı. Sahaya karakter koymalı. Bu yüzden banegayı istiyorum mesela. Fernando bile özel işler yapabilen bir topçu bazen. Keşke genç fernando yu bulsak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis işte Fernando'nun genç hali Porto'dan ManCity'ye transfer oluyor biz anca Portekiz liginin alt sıralarından Marcao gibi bir adam bulabilirsek buluruz yoksa genç Fernando biraz zor ...

"Martin Benitez için 18 saat uçtum Arjantin'e gittim, ilgimizi aleyhimize kullanıp 10 milyon 550 bin euro istediler. Martin Benitez'in amcası, arkadaşlarıyla, kulüple pazarlık yapmalıydık. Real Madrid'den 12 milyon euroluk teklif geldiğini bile söylediler, göreceğiz bakalım. Teklif var mı yok mu diye..."

Bir zamanlar 18 saat Arjantin'e ucup, kulubu oyuncu icin 10.5m isteyince 1 hafta pazarlik yapan ve geri donen bir yoneticimiz vardi... yazisma ve telefon varken gereksiz yere 18 saat Arjantin'e uctu... 1 hafta bos yere pazarlik yapti... resmen fazia

Herkez kafasina göre duyumlar attigina göre havuza gitmeye karar verdim. Döndüm baktim halen Embololar Nakambalar havada uçusuyor.

şuanda 12 yabancımız var mitroglou ve diagne giderse 10 yabancı kalacak 14 yabancı hakkı olduğundan dolayı 4 hakkımız oluyor ama ilk 21 e 12 yabancı yazabiliyoruz Linnes ve Donk yazılmaz kanımca.banega,babel,onyekuru ve forvet dersek.ikinci forvete yer kalmıyor ya bir yabancı göndereceğiz ya da babel forvet yedeği olacak.

Beyler bugün gölgede 34 dereceyi gördü burası.
İki çocukla yüzme havuzuna gittim. Sudan çıkmadık yine ferahlayamadım.
Yaprak kımıldamıyor saat 20.15 yine çok sıcak bunaltıcı ve nemli.

Balkon dayım yazarken terliyorum.

Uzun lafın kısası transfer varmı bugün?

Gscimbom mobil
20190625_165205.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Martin Benitez için 18 saat uçtum Arjantin'e gittim, ilgimizi aleyhimize kullanıp 10 milyon 550 bin euro istediler. Martin Benitez'in amcası, arkadaşlarıyla, kulüple pazarlık yapmalıydık. Real Madrid'den 12 milyon euroluk teklif geldiğini bile söylediler, göreceğiz bakalım. Teklif var mı yok mu diye..."

Bir zamanlar 18 saat Arjantin'e ucup, kulubu oyuncu icin 10.5m isteyince 1 hafta pazarlik yapan ve geri donen bir yoneticimiz vardi... yazisma ve telefon varken gereksiz yere 18 saat Arjantin'e uctu... 1 hafta bos yere pazarlik yapti... resmen fazia

kim o

Fatih İşbecerdi galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt