Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf'un formali resmi cikti bugün ortaya, anlasmislar

yusuf erdogan yerien al altyapidan bir oyuncu, nedir bu vasat seviciligi yahu?!

yigit gökoglan, salih dursun, tarik camdal cöplerini falan unutmadik daha
Yusuf cöp ama onun alinmasinin sebebleri var.

1. Jimmy senelik 1.5mil istemis
2. Töre'nin sakatlik problemi ve problemli hayati.

Yusuf bunlarin yerine, Onyekuru'nun yedegi olmaya geliyor cuzi miktara.

Mantik bu herhalde.

Yusufu ademi mevlütü yokluktan istiyorum diyen herkese soruyorum muğdat-ömer-ahmet çalık-semih bu adamlardan çok mu memnunsunuz???

Bu adamların elimizdeki çöplerden zerre kadar farkı olmadığını nasıl göremiyorsunuz hayretle izliyorum..

Bakın işsizlik yapıp not edeceğim adınızı maç esnasında sövünce de hatırlatırım bu postlarınızı :)

Aradaki en büyük fark YAŞ sen en önemli konuyu es geçmişsin bir kere..Turşusu çıkmış adamlarla olmaz bu iş.. Trabzon nasıl bedava gençleri topluyor şansını böyle denersin..
2.si senin mantığınla ömer bayram ahmet çalık muğdat alındı hangisinden memnunsun?

Yusuf adem geleceğine yunus - ali yavuz oynasın bu heriflerden daha az katkı verme ihtimalleri yok..
Trabzon' un ikliminden kaynaklı, ağaçta yetişiyor o futbolcular!..

Yunus' a yeterince şans verildi, burası yetiştirici değil, üst düzey yarışmacı bir kulüp, şu an için net yetersiz. Ali Yavuz' un yolu uzun, hazır görse en kritik maçta görev vermekten kaçınmayacak bir TD ümüz var. Emre' yi, pişire pişire 17 yaşında piyasaya süren, birkaç şanssız penaltıya sebebiyet verdi diye oynatılmasını eleştirenlere rağmen Ozan' da ısrar eden bir adam hani!..Biatçısı olmadığım mesajlarımla sabittir, yeri geldiğinde halen de eleştiririm; buradaki malum biatçıları hiç hazzetmezler o yüzden...Ama insaf be Fransız!...

Bulabilseler alırlardı, belki buldular ve alacaklar; alternatif olarak ve gelecek adına yapacaklar bunu. Aksini kim iddia edebilir. Somut isim söylemen lazım, böyle keskin eleştiriler yapabilmen için. Yoksa ben de isterim öylelerinin bulunup parlatılmasını, marifet değil; kim istemez ki?!..
Tamam o zaman gidip 5 yıl önce Beğenmedimiz Mevlüt çöpüne para verelim. Ben ne araştıracam banane benmi maaş alıyorum aylık. Mevlüt u ademi yusuf u Şener'i keşfetmeye büyük marifet. Sen git Çalık a 2.5 milyon Euro bonservis ver al üstüne beğenmeyip yolladığın semihi 700 bin Euro paraya kirala. Çok mantıklı

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Yunus' a yeterince şans verildi, burası yetiştirici değil, üst düzey yarışmacı bir kulüp, şu an için net yetersiz. Ali Yavuz' un yolu uzun, hazır görse en kritik maçta görev vermekten kaçınmayacak bir TD ümüz var. Emre' yi, pişire pişire 17 yaşında piyasaya süren, birkaç şanssız penaltıya sebebiyet verdi diye oynatılmasını eleştirenlere rağmen Ozan' da ısrar eden bir adam hani!..Biatçısı olmadığım mesajlarımla sabittir, yeri geldiğinde halen de eleştiririm; buradaki malum biatçıları hiç hazzetmezler o yüzden...Ama insaf be Fransız!...

Hep teknik direktör veya kulüp gözünden bakılıyor bu olaya.

Ağa sağlam saçmalamışsın kusura bakma ne alaka biz ne konuştuk sen ne anlatıyon?
Soruma cevap bekliyorum muğdat ömer ahmet semih memnun musun bunlardan? Bunların hepsi senin mantığa göre alınan isimler..

Şener Özbayraklı
Ahmet Çalık
Gökay Güney
Emre Taşdemir
Celil Yüksel
Deniz Türüç
Yunus Akgün
Yusuf Erdoğan
Adem Büyük

Fena bir yerli rotasyonu değil bnc

IMG_5968.webp

Şener Özbayraklı
Ahmet Çalık
Gökay Güney
Emre Taşdemir
Celil Yüksel
Deniz Türüç
Yunus Akgün
Yusuf Erdoğan
Adem Büyük

Fena bir yerli rotasyonu değil bnc

Şener ve yunustan verim alma ihtimalimiz %30 diğerleri %5.. Hele o deniz türüçü alanın elinde patlayacak bonservisi umarım kuşlara kitlerler.. Deniz vedat gibi adamları kafalayıp seneye bedava alacaksın 0 risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt