Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şener ve yunustan verim alma ihtimalimiz %30 diğerleri %5.. Hele o deniz türüçü alanın elinde patlayacak bonservisi umarım kuşlara kitlerler.. Deniz vedat gibi adamları kafalayıp seneye bedava alacaksın 0 risk
Yerli açısından kabız bir takımız zaten önceki senelere göre biraz daha iyi olacağını düşünüyorum bu tarz bir yerli kadrosunun, Emre Akbaba olsa Türüçü istemezdim ama 2-3 Milyona alınırsa makul bence.

Umut Bozok ve Kaan Ayhanı almak çokmu zordu ikisi toplasan 6 milyon Euro bile etmezdi bonservisi. Al sana rotasyon hem yerli hem gelecek vaaz ediyor

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Ağa sağlam saçmalamışsın kusura bakma ne alaka biz ne konuştuk sen ne anlatıyon?
Soruma cevap bekliyorum muğdat ömer ahmet semih memnun musun bunlardan? Bunların hepsi senin mantığa göre alınan isimler..
Hiçbirinden memnun değilim. Hele Semih' i herkes bayılırken bile yetersiz bulmuşumdur. Ancak 14 yabancıdan sonrası yerli olmak zorunda. Bir takım minimum 22 futbolcuyla belli hedeflere yürüyebilir, UCL filan sözkonusu ise o da yetmez. Senin takımında öyle 8-14 yerli futbolcu yoksa, yenilerini denemek zorundasın ki mesela Yusuf ve Mevlüt, Ömer ve Muğdat' tan daha iyi futbolcular; kekşke daha iyileri bulunup alınabilse...Beğenmiyor musun? hay hay, kimleri öneriyorsun?...

49633

Bu sezonki beşiktaş deplasmanı yedek kadrosu. Cezalılardan doları yedeklerimiz az sayıda oldugu için altyapı oyuncularıyla gitmek zorunda kalmıştık, o yüzden rotasyona yapılacak transferler için biraz mantıklı konuşun. Konu 80 yaşındaki dedelerin kıraathane sohbetine döndü.

Yerli rotasyonumuz genişletmek maçlı bonservisi elinde olan oyunculara yönelmesi mantıklı 1. Ligde gelecek vaat eden genç yetenekli isimler muhakkak incelenmiştir daha önce eleştirdiğim Scout ekibi haksız olduğumu kanıtladı benim için Scout açısından içim rahat bırakalım artık yersiz eleştiriyi gelen oyuncularında modu düşmesin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiçbirinden memnun değilim. Hele Semih' i herkes bayılırken bile yetersiz bulmuşumdur. Ancak 14 yabancıdan sonrası yerli olmak zorunda. Bir takım minimum 22 futbolcuyla belli hedeflere yürüyebilir, UCL filan sözkonusu ise o da yetmez. Senin takımında öyle 8-14 yerli futbolcu yoksa, yenilerini denemek zorundasın ki mesela Yusuf ve Mevlüt, Ömer ve Muğdat' tan daha iyi futbolcular; kekşke daha iyileri bulunup alınabilse...Beğenmiyor musun? hay hay, kimleri öneriyorsun?...
Hocam ben soyle dusunuyorum, Mevlute senelik 1.5m civari maas vermektense, Halil Dervisogluna 1.5m bonservis verip getirmek daha mantikli bir hamle olur.

burak kapacak - taylan antalyalı - harun alpsoy-umut meraş-mehmet özcan-Halil d. .. Tutar tutmaz ama yerli adam bu şekilde alınır Anadolu takımlarında yalama olanlarla işimiz olmamalı..
Daha yeni ts 2 tane genç aldı üstüne halil dervişoğlu ve mehmet özcanla da ilgilendiler olmadı..
Bjknin geçen yılki dorukhan ve güven hamleleri tamamen dediğim tarzda yapıldı..

sinan ve ereni öneriyorum

Genç adamlara yönelmemiz lazım bak Beşiktaş'a 150 bin Euro ya aldılar Güven i 20 maçta 8 gol 4 assist yaptı. Bak Dorukhana onuda 150 bin Euro ya aldılar.
Sıfır risk maaş düşük 150 bin Euro çöpe gitse ne gitmese ne. Topu topu Belhanda nin iki maç parası

Şenol güneş tedrisatında ben de oynarım beyler. Şikeciler gibi rakipleri küçük görmeyelim antepli tosunu 22ye ingiltereye gönderdiler şenolun gitmesi muazzam oldu avcıdan 10 gömlek iyi td tinerciler bu sene ilk 4e anca girerler başakşehir ve tsnin altında kalacaklarını düşünüyorum fb de iyi oynarsa 5.olurlar.

Buffon Juve ya dönüyor.
Bizim olacagimiz yok.. o sene bu sene

Ya bırakın şunu ne yazdığını kendi bile anlamıyor görende her sene şampiyonlar liginde final oynuyoruz zanneder. Gençlere yer yokmuş ta deneme yeri değilmişte.

Bak bakalım, Ozan ı ilk çıktığından itibaren en çok kim övmüş, hatta yere göğe sığdıramamış?. Detayına girmeyeyim istersen, utanırsın!..

Olacak çocuk var olmayacak çocuk var. Özgürcan-Cafercan-Zafer vs vs vs. Herbiri Dünya yıldızı adayıydı, hangisinden bir halt olabildi?..

Haddini bil, edepsizlik ediyorsun; ne demek ''Ya bırakın şunu?''...Hadi yoluna...

altyapı listesini boşverip yerli olarak kimler alınabilir bi liste yapalım en iyisi,gurbetçiler de dahil.eleriz

Hocam ben soyle dusunuyorum, Mevlute senelik 1.5m civari maas vermektense, Halil Dervisogluna 1.5m bonservis verip getirmek daha mantikli bir hamle olur.
1,5 vermezler herhalde. Verilmesini istemem şahsen. İlle alınsınlar diye demiyorum zaten; vurgu yapmaya çalıştığım şey, çok da alternatif bulunmadığı. Birkaç 'vizyonist' işin içine girince böyle oluyor, sıçıp batırıyorlar ortalığı...

1,5 vermezler herhalde. Verilmesini istemem şahsen. İlle alınsınlar diye demiyorum zaten; vurgu yapmaya çalıştığım şey, çok da alternatif bulunmadığı. Birkaç 'vizyonist' işin içine girince böyle oluyor, sıçıp batırıyorlar ortalığı...
Vizyonistlikten ziyade sitem bir yerde aslinda, adi gecen oyuncular belki 5 sene once de bizimle aniliyorlardi. Diger klupler bir sekilde alternatif bulup getirirken, kesfederken biz neden hep ayni isimlerin etrafinda donup duruyoruz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt