Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzledim. Bir şey göremedim. Hatta kimse görememiş ki 2.5 milyon çerez parasını ödeyip kadrosuna katma zahmetinde bulunmamış.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaç maçını izledin bilmiyorum ama adam başarılı bir sezon geçiren Fortuna takımının iyi oyuncularından idi. Güncel piyasa değeri ise 2,5 milyon değil 8-10 milyon arası. Tek maç ile göklere çıkarmak da iyi değil dediğin gibi ama aynı zamanda tek maç ile yermek de iyi değil. Kaanı Bundesliga'da takip edenler boş bir oyuncu olmadığını bilir.

Kaç maçını izledin bilmiyorum ama adam başarılı bir sezon geçiren Fortuna takımının iyi oyuncularından idi. Güncel piyasa değeri ise 2,5 milyon değil 8-10 milyon arası. Tek maç ile göklere çıkarmak da iyi değil, tek maç ile yermek de iyi değil. Kaanı Bundesliga maçlarındaki takip edenler boş bir oyuncu olmadığını bilir.
31 mayisa kadar 2.5 milyon niye almadık diye sayfalarca yazıldı. Yok 8 milyonsa zaten alma ihtimalimiz var mi sence?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar yerli transfer yerine alt yapıdan oyuncu çıkmasını isterdim fakat yerli oyuncu almazsak bu seferde alttaki oyuncular yedek kulübesini garanti gördükleri için rahat davranacaklar o yüzden en azından Deniz, Vedat, Yusuf, Şener gibi tecrübeli isimleri alırsak bu sefer gençler içinde eğer çalışmazsanız bu işi yapamazsınız mesajı verilmiş olur zaten Ozan Kabak'da Serdar Aziz, Ahmet Çalık arasından çıkıp formayı kapmıştı hoca Ahmet yerine Serdar yerine ya da Maicon yerine Ozan'ı tercih ediyorsa burada Ozan'da da büyük pay var demek ki Ozan da çok çalışıp mücadele etmiş hatta fiziğine bakmış sonucunu çıkarabiliriz

En az 3 tane az çöp bonservisi elinde YERLİ lazım. 14 oyuncunun 10 unu alt yapıdan 24 kişilik kadroya yazarsan kasım ayı geldiğinde delik deşik oluruz ligde. O 3 az çöp olan yerliyi bulup buraya yazın hem biz bilgilenelim hemde belki bu işlerle ilgili birileri görür transfer yapar.

Gurbetçi Listesi

kaan ayhan(zor)
halil dervişoğlu
emre mor
nuri şahin
kerim frei
orkun kökçü(zor)
berkay özcan
mert müldür
atakan akkaynak
ahmed kutucu
sinan kurt
ahmet canbaz
umut güneş

bu listeden kimseye hayır demem sanırım.ama halil dervişoğlu,emre mor,ahmed kutucu,berkay özcan ve atakkan akkaynak favorilerim.orkun falan gelmez buralara.mert müldür de fana durmuyor,fiziken

31 mayisa kadar 2.5 milyon niye almadık diye sayfalarca yazıldı. Yok 8 milyonsa zaten alma ihtimalimiz var mi sence?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapılan hatalardan sadece biri olabilir veya almak istemiş olabilirsin ama gelmek istememiştir.

Mesele Kaanı şimdi geldiği noktada almak değil. Kaç kere denedik bu geldikleri takımlara ne verdikleri belli olan oyuncular ile ilgili ya tutarsa olayını. Şöyle 8-10 sene geriye gidersek aklıma gelen iki oyuncu var Yasin ve Engin Baytar. Üstelik bu ikisinden Yasin Dortmund alt yapısından çıkma ve geldiği takımda şu an ismi geçenlerden çok daha iyi idi. Geriye kalıyor benim aklıma gelen bir tek Engin Baytar.

Oyuncuların bonservisi yok belki kabul, belki maaş olayı da düşük ama damlaya damlaya göl olur derler. Senelerdir damlıyor bu verdikleri belli ve yetersiz olan oyuncu gölüne.

Başka çaremiz mi var diye diye topladığın zaman senelerdir kim bilir ne paralar harcandı böyle oyunculara. Aslında başka çare var, alt ligler veya Avrupa'da henüz ismi duyulmamış ama potansiyeli olan oyuncuları bulmak.

Ha belki şu olabilir, geçiş dönemi kurala uymak ve kadroda Türk oyuncu sayısını doldurmak için. Geçiş döneminden kastım ise Akademi olayı, orada pişene kadar bunlar ile idare etme durumu. Ama işte gel gelelim topladığın zaman az para değil ve sezon içinde de sıkıntısını çekiyoruz böyleleri yedek kulübesinden girip bir fayda sağlamadıkları için.

ayrıca atakan akkaynak ve ahmet kutucu fanatik Galatasaraylı benim bildiğim,atakan gecen sene şampiyonluk kutlamasındaydı

bu arada neden kerim frei alınmıyor,kimse bişey demez gelirse
Yusuf buna göre çok daha iyi özellikle solak olmasından dolayı Yusuf'u tercih etmek daha doğru olur ayrıca bu çocuk bir anda yok oldu bence altında çok farklı konular olduğunu düşünüyorum yoksa bir anda bu kadar kaybolmazdı gece hayatı ya da farklı konular olabilir çünkü normal değil

Yusuf buna göre çok daha iyi özellikle solak olmasından dolayı Yusuf'u tercih etmek daha doğru olur ayrıca bu çocuk bir anda yok oldu bence altında çok farklı konular olduğunu düşünüyorum yoksa bir anda bu kadar kaybolmazdı gece hayatı ya da farklı konular olabilir çünkü normal değil
ya bu yusuf bize karşı hep iyiydi,bjk maclarında hep iyi zaten.fener maclarında bakmadım pek.fena bi katkı vermez ama adam olup bi 2015 yasin öztekin katkısı verirse,satadabiliriz fransaya falan

gurbetçilerden alınacaklar belli arkadaşlar ama altyapıda da var onlar kadar iyileri.mutlu biraz adam olsa yusuf yazıcıdan daha golcü bi 10 numara mesela ve inşallah ileride yusuf yazzıcı akdar basarılı olur,atalayın fiizki sorunu var.cekdar olmuş artık.fırat güllü müthiş bi potansiyel,taraftara zevk verecek bi futbolcu vs.uzunca bi liste yapacagım

ya bu yusuf bize karşı hep iyiydi,bjk maclarında hep iyi zaten.fener maclarında bakmadım pek.fena bi katkı vermez ama adam olup bi 2015 yasin öztekin katkısı verirse,satadabiliriz fransaya falan
Yaşı daha fena değil karakter olarak çok duygusal ve hırslı aslında tam hocamızın aradığı adamların başında geliyor Engin Baytar'da hırslı ve duygusaldı hoca bu tarz karakterlerden sonuna kadar faydalanır. Bursa kariyeri fena değildi fakat taraftarla arası barışmadı bir de gerilimi yüksek bir camia olunca taraftarla bağları kopmuştu bir kaç defa oyundan filan çıktı veya çıkmak istedi üstüne ıslıklandı bir çok olay yaşadı.

Ama ben nedense karakter yapısından dolayı bizde iyi işler yapar diye düşünüyorum özellikle çizgiye basma konusunda sol tarafta istediğimize yakın bir oyun oynayabilir rotasyon da gayet başarılı olur duygusallığını ve hırsını hatta başarıya açlığını rahat kullanırız.

Hayal kuruyorsun yine Sergen. Hiç bi halt olmaz o gereksiz den.

sent via GSC

Bugün sordum yine duayen ekibe soralım bakalım. Şu 14 yerliden oluşacak kadromuzu nasıl şekillendirmeliyiz? Isimler kimler olmalı? Mantıklı yazın ama.

Geçen yıl kimlerden oluşuyorsa onlardan, paran varsa alabileceğin kaliteli yerlilerden ve alt yapıdan geleceklerden. Kadrodakilerden fazlası olmayan çöplere para harcayınca ne değiştiğini anlat istersen. Ömer Bayram, Muğdat, Yiğit Gökoğlan vb. ne kattı takıma örneğin ? Kadroda hiç yerli yok gibi tekrarlanan saçma bahaneler olmasın ama.

Geçen yıl kimlerden oluşuyorsa onlardan, paran varsa alabileceğin kaliteli yerlilerden ve alt yapıdan geleceklerden. Kadrodakilerden fazlası olmayan çöplere para harcayınca ne değiştiğini anlat istersen. Ömer Bayram, Muğdat, Yiğit Gökoğlan vb. ne kattı takıma örneğin ? Kadroda hiç yerli yok gibi tekrarlanan saçma bahaneler olmasın ama.
Eklenmesi gereken bir husus ise şu isim yazın olayına hitaben bu taraftarın işi değil ve takımı bir nebze olsun ileri getirme ihtimali düşük olan oyuncuların alınmasını da aklamaz. Çok maç izleyen biri belki kalkıp bir iki isim yazabilir ama bunun da kulübe pek bir faydası yok doğal olarak. Bunun için kulüpte para alan insanlar var, bizi böylesi oyunculara mecbur bırakıyorlar ise işlerini doğru yapıyorlar mı diye sorgulamak lazım.

muriqi ayrıca kalteli forvet,elmander gibi.onun küçümsenmesi de saçma geliyo bana.2.forvet olarak iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt