Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli-yabancı kavramlarında taraf olmak gibi bir amaçla yazmıyorum bunları. Sadece garipsediğim bir durum var, bunu anlamak istiyorum. Yurt dışında genç oyuncu izleyip takıma kazandırmak yetiştirmek faydalanmak güzel, bu zaten sorunum değil. Sorun olan şu: bir ülkede yaşıyorsun. Avrupanın en genç nüfusuna sahip bir ülke. Burdan oyuncu yetişmesi yerine 2 sene önce Kongo'da oynayan bir herife 8-9 milyon euro ödüyorsun. Ve şu anda Galatasaray'da 11'e koyacağın yerli oyuncu yok. Yerli olarak aldığın oyuncular müzmin sakat Emre Taşdemir, Muğdat gibi oyuncular. Bilmiyorum enteresan geliyor bu durum. Ülke olarak bu nüfusu neden kullanamıyor hakkaten bu kulüpler?
almanlar bizi gısganiii

Serdar Ali Çelikler'in bahsettiği olay maaş skalası düşük olan bir yerden yüksek olan yere geçişi anlatıyor.Biz skala olarak Suudilerden daha düşük bir seviyeye sahibiz.Yani nerden tutsan elinde kalıyor.Saygılar

hocam buna benzer birşey dedim zaten. yani sen adamın yıllığının 700 den 1300 e cıktığını sanıyorsun ama aradaki 300.000 i uçuruyorlar ve ruhun duymuyor taraftar olarak. diagne gitmezse transfer yapamıyorsun bu yüzden konu diagnenin maaşıysa onunla çok rahat anlaşırsın 4.5 yap 2 sene biz öderiz ufak kısmını dersin. araplar 4.3 verir sen 0.2

Geride bıraktığımız sezon kadroda yer alan Türk futbolculardan Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Semih Kaya ve Muğdat Çelik ile yollarını ayıran sarı kırmızılılarda, performansları yetersiz görülen Ahmet Çalık, Ömer Bayram ve Avrupa’ya transferi gündemde olan Yunus Akgün’ün de gitme ihtimali bulunuyor.

7 Türk Oyuncu gidebilir...(!)
Yerli transferi mutlaka yapılmalı. En iyi seçenek gurbetçi oyuncular olur.

Bence;

Kaan Ayhan
Yusuf Erdogan
Mahmut Tekdemir
Mehmet Özcan
Nazim S.

Bold = bonservis

ya da bonservis ödememize gerek kalmayan yerlilere yönelebiliriz, ama o zaman aglamak yok

almanlar bizi gısganiii

Hayır işte bu kafayla yazmıyorum. Ne mutlu türküm diyene gibi bir çıkışla yazdığımı düşünmeyin. Önyargılarımızı bir kenara bırakıp objektif düşünelim. Bir ülke var. İsmi hübistan olsun, samatya olsun, sebesayatya olsun hiç farketmez. Bu ülkede genç nüfus fazla. Yani çevrende gördüğün, ulaşabileceğin birçok genç insan var. Bunlardan faydalanmak yerine uzaklarda olana fazla para ödeyip almak neden onu anlayamadım. Bu bahsettiğim genç nüfus kaynağı neden kullanılmıyor?

Bence;

Kaan Ayhan
Yusuf Erdogan
Mahmut Tekdemir
Mehmet Özcan
Nazim S.

Bold = bonservis

ya da bonservis ödememize gerek kalmayan yerlilere yönelebiliriz, ama o zaman aglamak yok

hocam nazım elde patlamaya çok müsait duruyor gibi sanki , veysel salih gibi. biraz tip ve yabancı uyruklu olması yüzünden göze batıyor gibi geliyor bana.

hocam nazım elde patlamaya çok müsait duruyor gibi sanki , veysel salih gibi. biraz tip ve yabancı uyruklu olması yüzünden göze batıyor gibi geliyor bana.

bence nazim o oyunculardan cok daha iyi bir oyuncu

bir suredir buyuk maclarda iyi performans sergilemis biri

sag kanat rotasyonda faydali isler yapabilecegini dusunuyorum

Sadece cl listesine göre yorum yapanlar var 14 yerli olmalı kadroda hadi 6 tanesini altyapıdan koysak 8 tane yerli adam lazım

Transfer yapin kap aciklamasi yapin Allahsizlar. Yusufu Seneri Babeli aciklayin

Yerli Transfer Önerileri:

Kerim Frei

Halil Ibrahim Dervişoğlu

Orkun Kökçü

bence nazim o oyunculardan cok daha iyi bir oyuncu

bir suredir buyuk maclarda iyi performans sergilemis biri

sag kanat rotasyonda faydali isler yapabilecegini dusunuyorum

böyle herşeyden biraz olup hiçbirşeyden ortalama üstü bir tık iyi falan olmayan oyunculardan bir miktar korkuyorum.

[B]GalaTips[/B]‏ @[B]GalaTips[/B] 2 min.2 minuten geleden
Sneijder’in menajeri Guido Albers: "Galatasaray'da artık yeni karar vericiler var. Düşünür, teklif yaparlarsa, elbette ki Wesley döner. Futbolda her şey mümkündür. Galatasaray'la çok güçlü bağları var." [@ozgursancarr / Radyospor]

Wesleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Banega'nın hayat hikayesini okuyorum. Mafyaların cirit attığı arkadaşlarının öldüğü sokaklardan çıkmış adam. Bu ülkede görünürde böyle sorun da yok. Şu an heyecanla Chicharito, Banega gibi uzaklardaki isimler bizi heyecanlandırıyor da neden yaşadığımız ülkedeki isimlerle heyecanlanamıyoruz? Çok garip bir durum hakkaten düşündüğümüzde. Türkiye olarak kendi insanını değersizleştirme ve küçümseme mi var acaba, bundan dolayı olabilir mi?

Daha fazla
Evren Göz: “Galatasaray yakında açıklayacak transferleri içinizi rahat tutun.”

Dervisoglu, Sener, burda begenilen Eskisehirin 6 numarasi, Jimmy ve bir türk kalecisi rahat yetmezmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt