Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.204
- 5.907
- 473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
almanlar bizi gısganiiiYerli-yabancı kavramlarında taraf olmak gibi bir amaçla yazmıyorum bunları. Sadece garipsediğim bir durum var, bunu anlamak istiyorum. Yurt dışında genç oyuncu izleyip takıma kazandırmak yetiştirmek faydalanmak güzel, bu zaten sorunum değil. Sorun olan şu: bir ülkede yaşıyorsun. Avrupanın en genç nüfusuna sahip bir ülke. Burdan oyuncu yetişmesi yerine 2 sene önce Kongo'da oynayan bir herife 8-9 milyon euro ödüyorsun. Ve şu anda Galatasaray'da 11'e koyacağın yerli oyuncu yok. Yerli olarak aldığın oyuncular müzmin sakat Emre Taşdemir, Muğdat gibi oyuncular. Bilmiyorum enteresan geliyor bu durum. Ülke olarak bu nüfusu neden kullanamıyor hakkaten bu kulüpler?
Serdar Ali Çelikler'in bahsettiği olay maaş skalası düşük olan bir yerden yüksek olan yere geçişi anlatıyor.Biz skala olarak Suudilerden daha düşük bir seviyeye sahibiz.Yani nerden tutsan elinde kalıyor.Saygılar
Geride bıraktığımız sezon kadroda yer alan Türk futbolculardan Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Semih Kaya ve Muğdat Çelik ile yollarını ayıran sarı kırmızılılarda, performansları yetersiz görülen Ahmet Çalık, Ömer Bayram ve Avrupa’ya transferi gündemde olan Yunus Akgün’ün de gitme ihtimali bulunuyor.
7 Türk Oyuncu gidebilir...(!)
Yerli transferi mutlaka yapılmalı. En iyi seçenek gurbetçi oyuncular olur.
almanlar bizi gısganiii
Homegrown 4 tane lazım renktaş 22 kişilik cl listesinde 4 tane.. 14 yabancı koy 4 tane yerli Avrupa altyapılı olabiliyorhome-grown diye bir sey duydun mu?
"yerli" topcular tr altyapili olmali o sebepten dolayi
Bence;
Kaan Ayhan
Yusuf Erdogan
Mahmut Tekdemir
Mehmet Özcan
Nazim S.
Bold = bonservis
ya da bonservis ödememize gerek kalmayan yerlilere yönelebiliriz, ama o zaman aglamak yok
musap Rondon demis
kendisi cevval 1 duyumcudur
hocam nazım elde patlamaya çok müsait duruyor gibi sanki , veysel salih gibi. biraz tip ve yabancı uyruklu olması yüzünden göze batıyor gibi geliyor bana.
bence nazim o oyunculardan cok daha iyi bir oyuncu
bir suredir buyuk maclarda iyi performans sergilemis biri
sag kanat rotasyonda faydali isler yapabilecegini dusunuyorum