- 21 Haziran 2011
- 24.402
- 5.909
- 2.048
Carlos Eduardo'dan daha iyi bir isim almamız gerektiğini düşünerek veto ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nobet seviyesi malesef boyle simdilik. Bende ciddi bir kaynak zannetmistim senin gibiTwitterda araştırdım kaynak aspormus. Bes sayfadır asporun sallamasyonu mu konusuluyor.
Yeni 10 Numaramızı tanıyalım
YokVideosuna bakilirsa bu Carlos Belhanda'yi donunda sallar. NET.
80 tane carlos var hacı bu bizim bildiğimiz carlos değildir o coritibada zatenCarlos Eduardo nerden çıktı yav
Mal mal adamları önermeyelim.
Niye yetiştiremiyor ve geliştiremiyoruz peki? Buna dair engeller var. ''Neden böyle?'' sorusuyla ilgilenelim şimdi de. Evet gördüğün, anlam verdiğin farkındalıklar doğru. Buna sebep olan faktörler neler peki? Ben daha çok kitle psikolojisine girerek yorumlamaya çalıştım. Eğitime, altyapıya yatırım yapılmamasına neden olan ''başarı açlığı'' nereden geliyor? Hani hep yöneticiler, gazeteciler derler ya ''altyapıya yatırım yapılır ama taraftar hep başarı ister''
Bu açlık nasıl oluşuyor ülke insanlarında? Statlarda, sokaklardaki kaba ''kazanma'' duygusu nereden geliyor? Esas olarak bunların dönüşmesi lazım. Kaba, sorgulanmamış duygularımızın bilince evrilmesi gerek. Çünkü senin bahsettiğin eğitim, planlama bilincin oluşturduğu oluşumlar.
Hayır hem diagneyi hem abubakar ı beğenmeyenler mevcut forumda.sanırım aboubakarı beğenmeyip diagneyi beğenen futbolseverler barındırıyor bu forum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alp Pehlivan'in dedigine bakma, cok salliyor oyle Mert'ten haber falan aldigi da yok.Alp Pehlivan; Galatasaray kesinlikle Abubakar ve Chicharito ile ilgilenmiyor.. Banega , Vedat , Jimy çok yakın.. Babel, Şener bitti.. Fernando’ya 8-10 milyon euro’luk teklif gelirse satışı olabilir. Vedat, Mevlüt ve bir yıldız forvet. (TRTspor canlı)
Anlasilan Fernando kalacak.![]()