Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bunun için Abou hk. biraz tedirginim

2. forvet olsa neyse

Gomis sonrası Eren yani forvetsizlik ardından Diagne millet forvet konusunda gergin.

Şimdi bir sezon oynamamış adamı sırf adından dolayı alıp 1. forvet yaparsak ilk firede yine millet sövüp sayacak.

Bir de çapraz bağ sıkıntılı sakatlık. Bu sakatlık sonrası kimsenin eskisi gibi toparlayamadığı da bir gerçek. İstisnalar vardır ama çok az.

Bu riske girmeye bence gerek yok.

Gomis sonrası Eren yani forvetsizlik ardından Diagne millet forvet konusunda gergin.

Şimdi bir sezon oynamamış adamı sırf adından dolayı alıp 1. forvet yaparsak ilk firede yine millet sövüp sayacak.

Bir de çapraz bağ sıkıntılı sakatlık. Bu sakatlık sonrası kimsenin eskisi gibi toparlayamadığı da bir gerçek. İstisnalar vardır ama çok az.

Bu riske girmeye bence gerek yok.

O yüzden Babel'i aldık işte. 2 forvet + Babel'in olursa mükemmel olur.

Düşünsenize 3 milyon euro verilecek yerli oyuncu yok ligimizde..

Birde yabancı sınırlamasından bahsediyorlar..

Hangi dangalak verir 1 milyar doları... mümkün değil

Aydın'ı biliyorum zaten onda sorun yok. Aralarındaki durum beni ilgilendirmez.

Laf bana edildi gibi geldi, valla buradakilere soralım çoğu kişi okuduğunda öyle zanneder diye düşünüyorum.

Neyse uzatmaya gerek yok. Dediğin gibi inandırıcı gelmedi.
Hocam birbirmize diyoruz dediler ya artık üzerine alınma sende özür dile olsun bitsin. Bak birbirine söylemişler samimiyetleri var. Sonuçta sana açıklama yapmışlar demekki senle alakası yok :ka::sarıkalp::kırmızıkalp:

Sana da sövücem ha Arnold ile Robertson'ı mı koyalım.
Adam haklı hocam. Arnold falan koyalım demiyor.En azından daha iyi birileri gelsin diyor.Bu kadro zaten yetersizdi.Hocanın çırpınması ve taraftarın desteğiyle ite kaka şampiyon oluyoruz.Fırsat varken değerlendirelim yoksa bu adamlar seneye bedava gidecek

17:30 da Nijerya - Gine maci var. Onyekuru ilk 11 de degil maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt